Carregant ...

VÍDEO: Presidentes castelleres. ‘Castells amb veu de dona’

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

‘Presidentes. Castells amb veu de dona’ és una producció del  FET a TARRAGONA dirigida per Gerard Bosch, Marta Montserrat i qui signa aquesta introducció. La sèrie ha estat possible gràcies al suport del Consell Comarcal del Tarragonès.

Al primer capítol, de 7 minuts, ens fem diverses preguntes: Com van arribar quatre castelleres tarragonines a ser presidentes de les seves respectives entitats? S’hi van proposar o els ho van demanar? Com va ser l’experiència? Quant creuen que haurien de durar els mandats? Aquestes són algunes de les preguntes que responen Anna Guasch, Mireia González Mohedano, Rosa Mallol i M. Teresa Alcoverro.

.

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *