19.7 C
Província de Tarragona
Dimecres, juny 12, 2024

VÍDEO: Presidentes castelleres. ‘Castells amb veu de dona’

 

‘Presidentes. Castells amb veu de dona’ és una producció del  FET a TARRAGONA dirigida per Gerard Bosch, Marta Montserrat i qui signa aquesta introducció. La sèrie ha estat possible gràcies al suport del Consell Comarcal del Tarragonès.

 

 

 

Al primer capítol, de 7 minuts, ens fem diverses preguntes: Com van arribar quatre castelleres tarragonines a ser presidentes de les seves respectives entitats? S’hi van proposar o els ho van demanar? Com va ser l’experiència? Quant creuen que haurien de durar els mandats? Aquestes són algunes de les preguntes que responen Anna Guasch, Mireia González Mohedano, Rosa Mallol i M. Teresa Alcoverro.

 

 

 

 

 

 

.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here