Advertisement Advertisement Advertisement
12 C
Província de Tarragona
Dijous, març 23, 2023

Fes-te del ‘Fet’: ara és el moment

Coberta del llibre de 250 pàgines que regalem als nous subscriptors de la revista. Foto: Pepo Segura.

Celebrem aquests dies els primers quatre anys del FET a TARRAGONA decidits a perseverar en la idea d’una revista de qualitat i d’un portal digital amb continguts singulars i diferenciats. Periodisme honest, tranquil, analític i reflexiu, cuinat a foc lent, compromès amb la ciutat i el país.

 

En un moment polític i social tan complex i en un context de setge a la llibertat d’expressió i a drets fonamentals, el FET es referma en els objectius inicials expressats el 2013: bon periodisme per posar en valor les potencialitats de Tarragona. Per això, avui més que mai, reiterem la nostra aposta per més democràcia i la defensa de les llibertats i les institucions catalanes.

Portada del número 25 del FET a TARRAGONA. Foto: David Oliete.

Celebrem també el quart aniversari amb una promoció especial per a nous subscriptors: el regal del llibre ‘Tàrraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió’, una obra espectacular de 250 pàgines amb fotografies, restitucions infogràfiques dels monuments i textos elaborats per un ampli equip d’experts de la URV sota la coordinació del professor Joaquin Ruiz de Arbulo.  El llibre, editat per la Fundació Privada Mútua Catalana, compta amb el suport de Repsol.

PROMOCIÓ ALS NOUS SUBSCRIPTORS: DE REGAL, EL LLIBRE ‘TÀRRACO, PATRIMONI MUNDIAL. UNA NOVA VISIÓ’.

Fes-te ara del FET i et portem a casa la revista número 25 (especial i diferent) i el llibre de regal. A més, formaràs part ja del Club d’amics de la revista, rebràs cada dia un correu electrònic amb la informació dels articles en digital i podràs participar de les activitats culturals exclusives que organitzem per als nostres subscriptors i del sorteig d’entrades per a espectacles de música i teatre.

 

Si ja ets subscriptor/a del FET,  proposa-li a amics i/o familiars que s’apuntin al club per només 30€ l’any. Som prop de 600 les persones que en formen part i volem seguir sumant lectors per consolidar la viabilitat d’un projecte de periodisme i cultura al servei de Tarragona.

 

La promoció del llibre de regal als nous subscriptors està oberta fins a exhaurir els exemplars. Aquí en teniu més imatges, d’aquesta obra única i singular.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here