Advertisement
8.3 C
Província de Tarragona
Diumenge, febrer 5, 2023

Us convidem al concert d’Ainhoa Arteta i l’OCM

Ainhoa Arteta actuarà per primera vegada a Tarragona. Foto: cedida.

La soprano basca Ainhoa Arteta inaugura aquest cap de setmana la temporada més internacional de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae al Teatre Tarragona. La formació orquestral consolida la seva col·laboració amb l’Ajuntament de Tarragona i realitzarà vuit concerts a la ciutat, en col·laboració amb el consistori i amb la delegació local de Joventuts Musicals.

 

La invitació a Ainhoa Arteta és la proposta escollida per l’OCM de Tarragona, sota la batuta del director Tomàs Grau, per donar el tret de sortida a la nova temporada simfònica de concerts en un cap de setmana intens que inclou tres actuacions a L’Atlàntida de Vic, al Teatre Tarragona i al Palau de la Música Catalana de Barcelona, respectivament.

 

El concert del Teatre Tarragona tindrà lloc aquest dissabte 30 de setembre a les 21 hores. Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament disposem de dues entrades per regalar a un dels nostres subscriptors. Si voleu participar en el sorteig heu d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de la mitjanit d’aquest dijous 28.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here