14.8 C
Província de Tarragona
Dimarts, febrer 20, 2024

SENSE PROPOSTES, SENSE FUTBOL

Bernabé s’ha lesionat en el seu debut com a porter del Nàstic. Foto: LaLiga123

El Nàstic ha tornat aquest dissabte a mostrar la seva cara més preocupant sobre el terreny de joc, i torna de Tenerife amb una nova derrota al sarró. Després d’unes jornades on l’optimisme i la millora progressiva estaven canviant la cara als aficionats tarragonins, un nou despropòsit a les Canàries torna a despertar dubtes a l’entorn de la Budallera, just abans d’una setmana clau per a la competició. Una única victòria en set partits és el trist balanç d’un equip que seguirà dormint en places de descens.

La nova derrota grana es pot llegir en quatre claus bàsiques:

NI PROPOSTES, NI FUTBOL. Res de res. El Nàstic ha plantejat un partit pobre i insuls, on s’ha limitat a moure’s a remolc de les iniciatives del Tenerife. Els homes de Rodri han aportat zero idees al mig del camp, i no han construït cap indici del joc que atresoren. Un Nàstic de mínim esforç s’ha sabut netament inferior, i ha jugat a l’empat sense cap altra ambició. Acostuma a passar que, quan defenses a mort el 0-0, acabes pagant la manca d’atreviment i tornes amb les mans buides.

EL NÀSTIC HA JUGAT A DEFENSAR EL 0-0 I HA PAGAT LA MANCA D’AMBICIÓ

BAIXES INTERNACIONALS. La manca de Dimitrievski a la porteria no ha condicionat el partit, la de Kakabadze s’ha notat més. Els dos futbolistes tenien compromisos internacionals amb les seves seleccions (Macedònia i Geòrgia), i aquestes baixes han estat dos maldecaps per Rodri. Especialment la del lateral, ja que la defensa s’ha mostrat nerviosa i confusa en moltes fases del partit. L’expulsió de Suzuki a pocs minuts del final amb el partit ja perdut és el millor símptoma dels problemes defensius.

Bernabé ha quallat una bona actuació sota pals i ha salvat el Nàstic d’una golejada. No obstant, la inactivitat es paga i ha hagut de sortir lesionat un minut després de rebre l’1-0, en un penal que ha comès ja amb problemes físics. No taca la seva bona actuació: la porteria del Nàstic està ben protegida. Això sí, Rodri ha confirmat en roda de premsa que al proper partit ja tornarà el macedoni.

La primera derrota de Rodri com a tècnic grana arriba amb un partit per oblidar. Foto: LaLiga123

DOS GOLS EVITABLES. Una cessió al porter horrible i innecessària —lesionat, Bernabé ha arribat després que el davanter del Tenerife i se l’ha emportat per davant— i una pèrdua infantil de Gaztañaga a camp propi han marcat la diferència al marcador. El Nàstic ni ha proposat ni ha reaccionat als cops, i ha quedat palès quin equip té fam competitiva i lluitarà per pujar i qui haurà de suar tinta xinesa per fugir de l’infern del descens. En qualsevol cas, el desequilibri rau en què el Nàstic no s’ha apropat a l’àrea rival, i no ha plantat cara d’igual a igual.

ELS GRANA TENEN ENCARA EL PARTIT PENDENT DEL PASSAT DIUMENGE

UN ULL AL CALENDARI, perquè vénen corbes a Can Nàstic. L’equip es troba en descens i necessita acumular punts, tot just quan arriba una setmana més que important. Aquest dimecres hi ha lliga entre setmana (a casa contra el Granada), el proper diumenge viatgen a Còrdova i, a més, els grana tenen un partit pendent: el que el passat diumenge dia 1 no es va poder jugar contra el Barça B degut als fets que van sacsejar Catalunya. Encara es desconeix la nova data. S’acumulen cites al calendari, i els tarragonins saben que no es poden permetre deixar passar més trens.

Toni Cabanillas
Toni Cabanillas
Periodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here