Carregant ...

Us convidem a veure ‘Art’ al Teatre Tarragona

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Els tres protagonistes de la comèdia ‘Art’. Foto: DAVID RUANO

Tres actors de primer nivell -Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva- arriben aquesta setmana al Teatre Tarragona en un dels plats forts de la temporada d’espectacles de tardor. El trio protagonitza un dels grans èxits de la temporada: són tres amics que discuteixen sobre l’art contemporani i l’amistat que se suposa que els uneix.

Art, de la dramaturga francesa Yasmina Reza, és una de les comèdies contemporànies més traduïdes i que més s’ha representat per tot el món, captivant milers d’espectadors. Estrenada el 1994, està ambientada a París, a finals de la dècada dels anys vuitanta del segle passat.

Es tracta d’una comèdia, adaptada per Jordi Galceran i dirigida per Miquel Gorriz, sobre l’art i el valor de l’amistat. Al Teatre Tarragona se’n faran dues, de representacions: dijous 26 i divendres 27 d’octubre a les 21 hores.

Gràcies a l’àrea municipal de Cultura, disposem de dues entrades de regal per a un subscriptor/a de la revista FET a TARRAGONA per a la representació de DIJOUS 26 A LES 21 H.

Si voleu participar en el sorteig, heu d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores d’aquest dimecres.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *