13.4 C
Província de Tarragona
Dilluns, març 4, 2024

Màgia i il·lusionisme a dojo

Juan Tamariz actuarà al Teatre Tarragona el 2 de desembre. Foto: Festival Teatre Màgic.

Aquest diumenge torna la màgia a Tarragona. El Mag Gerard posa en marxa l’onzena edició del Festival Teatre Màgic amb un dels seus últims espectacles: ‘Màgia per deixar-te bocabadat’. La sala El Magatzem veurà tot un seguit d’il·lusions màgiques en un viatge per les diferents especialitats de l’art de l’impossible. Un espectacle familiar de màgia i comèdia per inaugurar el festival, diumenge 5 a les 12 del migdia.

 

A partir d’aquí, i fins al 2 de desembre, el món de l’il·lusionisme es donarà cita als escenaris de Tarragona i de La Canonja amb destacats artistes, alguns de nivell internacional. Les representacions tindran lloc al Teatre Tarragona, El Magatzem, l’espai Kesse, i al Castell de Masricart (a la Canonja). Com a novetat d’enguany cal destacar la incorporació de la Biblioteca Pública de Tarragona i la llibreria Adserà on s’oferiran espectacles de petit format.

 

La cloenda del festival anirà a càrrec de l’hipnotitzador Jeff Toussaint l’1 de desembre i Juan Tamariz el 2 de desembre. Aquests dos espectacles es representaran al Teatre Tarragona a les 21 h.

 

Jeff Toussaint és l’hipnotitzador del programa ‘1, 2, 3, Hipnotízame’ (Antena3), que en la seva primera emissió va ser vist per més de tres milions de teleespectadors. L’espectacle  és una experiència difícil de creure: interactiva, plena de fortes emocions, de magnetisme, misteri i humor.

 

El gran mestre de la màgia Juan Tamariz presentarà el seu nou espectacle: ‘MagiaPotagia… ¡y más!’. Una funció que es renova cada dia gràcies a dos ingredients bàsics: la participació del públic i els millors números de Tamariz. A més, estarà acompanyat per l’il·lusionista argentí Alan i la maga colombina Consuelo Lorgia.

 

El festival Teatre Màgic, que ja és un referent, no només a Catalunya, sinó també a l’estranger, compta amb la direcció artística del tarragoní Mag Gerard.  Més informació de tots els espectacles de màgia, a la web oficial: www.teatremagic.es

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here