Advertisement Advertisement
18.3 C
Província de Tarragona
Dimarts, novembre 28, 2023

El ‘Fet’ 26: una revista amb molt de gust

Una vinya de Nulles orientada al mar. Foto: David Oliete.

Estrenem seu per presentar el FET a TARRAGONA. Aquesta vegada, explicarem el número 26 de la revista a l’Espai Santa Teca, seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, al carrer de Sant Llorenç, 20. L’acte tindrà lloc el proper dimecres 15 de novembre a les 19 hores amb un format singular, obert a tothom, especialment als lectors i subscriptors del FET.

 

Hem triat aquest indret perquè el dossier del FET està dedicat als aliments de proximitat, als sabors naturals que ens ofereix el Camp de Tarragona. Hem preparat una revista amb molt de gust, que fa xup xup, visitant camps de conreu, mercats i cuines del nostre entorn i parlant amb petits productors.

LA PRESENTACIÓ TINDRÀ LLOC DIMECRES 15 A LES 19 H. A L’ESPAI SANTA TECA (COL·LEGI D’ARQUITECTES)

L’acte de presentació del FET 26 tindrà dues parts: a la primera, farem una taula rodona amb diversos protagonistes: Berna Ríos, coordinador de l’associació Santa Teca. Ruth Troyano, periodista i sommelier, autora de llibre Retrats de vi que es distribueix gratuïtament amb la revista. Cesc Boronat, viticultor de Nulles i productor de ‘Tanca els ulls’. I Eduard Nadal, productor de la cervesa artesanal Kesse.

 

Aprofitarem l’acte per presentar també un reportatge dedicat a la figura de l’arquitecte Josep Maria Pujol de Barberà, que fa un segle va dissenyar el creixement urbanístic de Tarragona. L’article, signat per la historiadora Pineda Vaquer, es titula ‘La ciutat imaginada’.

 

A la segona part, convidarem els subscriptors del FET a tastar el vi del Cesc i la cervesa artesana de l’Eduard. Us hi esperem!

 

I si encara no ets subscriptor del FET, aprofita ara l’ocasió i emporta’t la revista i el llibre Retrats de vi. Clica aquí, formalitza la subscripció anual  i podràs participar de les activitats culturals que organitzem al llarg de tot l’any i del sorteig d’entrades per a espectacles de música i teatre.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here