18.3 C
Província de Tarragona
Dissabte, abril 20, 2024

Ja tenim aquí el número 26 del ‘FET’

Imatge de la portada del número 26 del ‘FET’ que porta de regal el llibre ‘Retrats de vi’. Foto: David Oliete.

Una vinya orientada al mar i situada al municipi de Nulles és l’escenari de la imatge de portada que ha elaborat David Oliete per al número 26 del FET a TARRAGONA. La revista, que dedica vint pàgines del Dossier als aliments de proximitat, es presenta en públic aquest dimecres 15 de novembre a les 19 hores a l’Espai Santa Teca, a la seu del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, al carrer de Sant Llorenç de la Part Alta de Tarragona.

 

‘De la terra a la taula’ és el titular principal de la revista, que mira de reflectir el nostre objectiu de posar en valor la qualitat i els sabors dels productes que es conreen (i es cuinen) al Camp de Tarragona, i la feina dels que els veneren i els cuiden com ningú: gent diversa que aquí s’aplega al voltant de l’espai i el concepte ‘Santa Teca’.

EL DOSSIER DE LA REVISTA S’APROPA ALS ALIMENTS I LES CUINES DE PROXIMITAT

Al número 26 del FET trobareu un ampli reportatge de Ruth Troyano parlant amb petits productors, experts i promotors d’iniciatives pioneres interessants. Esteve Giralt entra a les cuines de restaurants que treballen amb productes de proximitat. Anna Plaza va a comprar amb Enric Seritjol el peix fresc agafat per les barques del Serrallo. I Marc Busquets ens apropa la realitat de les cerveses artesanes locals.

 

Mar i muntanya, peix i carn, verdures i hortalisses, pa i melmelades, vins i cerveses…Un munt de sabors d’aquí que conviuen feliçment i canvien a ritme de calendari. Petits productors i cuines petites. Iniciatives prometedores i personals. Experiències innovadores i amb projecció…Continguts diversos i interessants que podeu llegir a partir d’avui a la revista.

ESTEU CONVIDATS A L’ACTE D’AQUEST DIMECRES 15 A L’ESPAI ‘SANTA TECA’

Als subscriptors del FET a TARRAGONA, i en general a tots els lectors, els obsequiem, a més, amb un llibre exclusiu: Retrats de vi, un compendi de publicacions de la URV i signades per la periodista i sommelier Ruth Troyano que perfilen la vida i l’experiència professional de sis enòlegs formats a la pròpia universitat de Tarragona.

 

Tot això i molts altres continguts els presentarem aquest dimecres a les 19 h, a l’Espai ‘Santa Teca’ (seu del COAC) en un acte on podrem tastar vi o cervesa elaborats a Tarragona. A l’acte de presentació podràs comprar la revista (amb el llibre de regal) i fer-te subscriptor del FET. Si ho prefereixes, clica aquí, omple les dades i t’ho portarem tot a casa.

 

La revista i el llibre també arriben avui a diversos punts de venda: LLIBRERIA LA CAPONA, LLIBRERIA DE LA RAMBLA, LLIBRERIA ADSERÀ, CAL MATIAS (Serrallo) I QUIOSC EL MIRACLE (Via Augusta, 8). 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here