Advertisement Advertisement
Carregant ...

Ja tenim aquí el número 26 del ‘FET’

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Imatge de la portada del número 26 del ‘FET’ que porta de regal el llibre ‘Retrats de vi’. Foto: David Oliete.

Una vinya orientada al mar i situada al municipi de Nulles és l’escenari de la imatge de portada que ha elaborat David Oliete per al número 26 del FET a TARRAGONA. La revista, que dedica vint pàgines del Dossier als aliments de proximitat, es presenta en públic aquest dimecres 15 de novembre a les 19 hores a l’Espai Santa Teca, a la seu del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, al carrer de Sant Llorenç de la Part Alta de Tarragona.

‘De la terra a la taula’ és el titular principal de la revista, que mira de reflectir el nostre objectiu de posar en valor la qualitat i els sabors dels productes que es conreen (i es cuinen) al Camp de Tarragona, i la feina dels que els veneren i els cuiden com ningú: gent diversa que aquí s’aplega al voltant de l’espai i el concepte ‘Santa Teca’.

EL DOSSIER DE LA REVISTA S’APROPA ALS ALIMENTS I LES CUINES DE PROXIMITAT

Al número 26 del FET trobareu un ampli reportatge de Ruth Troyano parlant amb petits productors, experts i promotors d’iniciatives pioneres interessants. Esteve Giralt entra a les cuines de restaurants que treballen amb productes de proximitat. Anna Plaza va a comprar amb Enric Seritjol el peix fresc agafat per les barques del Serrallo. I Marc Busquets ens apropa la realitat de les cerveses artesanes locals.

Mar i muntanya, peix i carn, verdures i hortalisses, pa i melmelades, vins i cerveses…Un munt de sabors d’aquí que conviuen feliçment i canvien a ritme de calendari. Petits productors i cuines petites. Iniciatives prometedores i personals. Experiències innovadores i amb projecció…Continguts diversos i interessants que podeu llegir a partir d’avui a la revista.

ESTEU CONVIDATS A L’ACTE D’AQUEST DIMECRES 15 A L’ESPAI ‘SANTA TECA’

Als subscriptors del FET a TARRAGONA, i en general a tots els lectors, els obsequiem, a més, amb un llibre exclusiu: Retrats de vi, un compendi de publicacions de la URV i signades per la periodista i sommelier Ruth Troyano que perfilen la vida i l’experiència professional de sis enòlegs formats a la pròpia universitat de Tarragona.

Tot això i molts altres continguts els presentarem aquest dimecres a les 19 h, a l’Espai ‘Santa Teca’ (seu del COAC) en un acte on podrem tastar vi o cervesa elaborats a Tarragona. A l’acte de presentació podràs comprar la revista (amb el llibre de regal) i fer-te subscriptor del FET. Si ho prefereixes, clica aquí, omple les dades i t’ho portarem tot a casa.

La revista i el llibre també arriben avui a diversos punts de venda: LLIBRERIA LA CAPONA, LLIBRERIA DE LA RAMBLA, LLIBRERIA ADSERÀ, CAL MATIAS (Serrallo) I QUIOSC EL MIRACLE (Via Augusta, 8). 


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *