Advertisement
18.1 C
Província de Tarragona
Dimarts, juny 6, 2023

Organitzem visita guiada a la Casa Museu Castellarnau

Bany a la planta superior de la Casa Museu Castellarnau. Foto: David Oliete.

 

 

 

Ara fa quaranta anys que es va inaugurar la Casa Museu Castellarnau, al carrer Cavallers de la Part Alta de Tarragona. Va ser per les festes de Santa Tecla del 1977. Aprofitant aquest aniversari, el número 26 de la revista FET a TARRAGONA publica un ampli reportatge d’Anna Plaza (textos) i David Oliete (fotografies) d’aquesta casa amb molta història.

 

El reportatge, on la periodista assumeix el paper de Josep Anton de Castellarnau i de Magrinyà, revisa els diferents períodes d’un immoble senyorial amb més d’un segle i mig de vida i que ha patit llargues etapes d’abandó. Un casa que ara està tancada al públic per culpa de la crisi i la falta de personal, i que només obre puntualment a visites en grup.

ACTIVITAT CULTURAL EXCLUSIVA PER ALS SUBSCRIPTORS: DISSABTE 25 A LES 11 DEL MATÍ

Precisament, per complementar el reportatge del FET, organitzem una visita guiada amb un grup de subscriptors de la revista. L’activitat tindrà lloc dissabte 25 de novembre a les 11 del matí.  Els subscriptors interessats han d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat indicant si s’hi apunten 1 o 2 persones. Les places són limitades.

 

Aquesta activitat cultural forma part de l’esperit del FET a TARRAGONA de promoure entre els seus amics lectors el coneixement de la història de la ciutat i dels seus potencials. Si us voleu sumar al club de subscriptors de la revista, cliqueu aquí i rebreu a casa totes les publicacions de l’any.  El número 26 del FET porta de regal el llibre ‘Retrats de vi’.

 

Si voleu gaudir del reportatge de la Casa Museu Castellarnau i no sou subscriptors de la revista, aneu-la a demanar (amb el llibre d’obsequi) a LLIBRERIA LA CAPONA, LLIBRERIA DE LA RAMBLA, LLIBRERIA ADSERÀ, CAL MATIAS (Serrallo) i QUIOSC EL MIRACLE (Via Augusta, 8). 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here