Advertisement Advertisement
Carregant ...

2018, aviat farem cinc anys

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

El perfil de Tarragona, des del passeig de l’Escullera. Foto: Ricard Lahoz

Bon any, estimats lectors.

Obrim la porta d’un 2018 que ens portarà a celebrar el cinquè aniversari del FET. Cinc anys! Un període intens i convuls a la vida del país i a l’ofici de periodista que hem encarat amb les millors intencions i professionalitat de què hem estat capaços.

No ha estat gens fàcil remar enmig d’un temporal ple d’incerteses, però la resposta dels subscriptors ha resultat estimulant i encoratjadora. Per això, volem desterrar el fatalisme i encetar el nou any tocant de peus a terra amb una proposta plena d’il·lusió i sentit.

Al FET no volem oblidar-nos de seguir generant històries d’esforç, èxit, compromís, solidaritat, implicació, coratge, innovació, recerca, proximitat i autenticitat. Històries sovint poc conegudes i que demanen ser assaborides a poc a poc.

AVUI, IGUAL QUE EL 2013, SEGUIM CREIENT EN LES PERSONES I EN UNA TARRAGONA MÉS CULTA

Al FET no volem reaccionar a cop calent a la successió d’esdeveniments i seguirem apostant per l’equilibri, l’anàlisi i la reflexió, sense presses.

Al FET continuarem creient en les persones i en Tarragona. La crítica, el desencís, la desaprovació o el judici sever, quan calen, només busquen una ciutat millor, més formada, més informada i més culta.

(La imatge que acompanya l’article -presa des del passeig de l’escullera- vol transmetre, justament, les ganes que tenim de contribuir a fer una Tarragona de més qualitat).

Amb aquestes premisses, encarem el  2018: ultimant els continguts del número 27 de la revista, que sortirà al carrer aquest mes de gener, i pensant ja en la festa de celebració dels cinc anys del FET, el proper setembre.

Si voleu REGALAR PER REIS UNA SUBSCRIPCIÓ per a tot el 2018 a un amic o familiar, cliqueu aquí.  Segur que tindrà una sorpresa ben agradable i original.

Que tingueu un bon any i que seguiu formant part de la comunitat d’amics del FET a TARRAGONA!


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *