Carregant ...

Us convidem a veure ‘Paraules encadenades’

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Mima Riera i David Bagés en un moment del muntatge ‘Paraules encadenades’.

Relacions de parella: límits i conflictes. Una obra de Jordi Galceran estrenada fa vint anys torna als escenaris catalans sota la direcció de Sergi Belbel. ‘Paraules encadenades’ es representarà aquest dissabte 20 de gener al Teatre Tarragona en el marc d’una gira per tot el país.

És un thriller psicològic protagonitzat per David Bagés i Mima Riera. Un psicòpata, assassí en sèrie, després de cometre els seus crims, enregistra en vídeo les seves sensacions. No sent cap remordiment pels seus actes. Ho explica detalladament a la seva “última” víctima: una infermera i psicòloga que té segrestada i a la qual mostra fotografies de les víctimes.

El psicòpata li planteja jugar a un joc aparentment innocent: el de les paraules encadenades. Així transcorre aquest nou muntatge d’una obra que va marcar un punt d’inflexió a la dramatúrgia catalana.

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, obsequiem a un subscriptor/a de la revista FET a TARRAGONA amb dues localitats per veure ‘Paraules encadenades’ aquest dissabte 20 de gener a les 21 h al Teatre Tarragona.

Podeu participar en el sorteig de les entrades enviant un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 h. d’aquest dimecres 17 de gener.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *