16.5 C
Província de Tarragona
Dilluns, octubre 21, 2024

Presentem el ‘Fet’ 27 al Cafè La Cantonada

Alumnes en una de les aules taller de l’Institut Comte de Rius. Foto: David Oliete.

Aquest dimecres 24 de gener tornem al Cafè La Cantonada. A les 19,30 h, presentarem en un acte amable, distès i obert a tothom el número 27 de la revista FET a TARRAGONA. Ocuparem una estona el bar de la Cooperativa Obrera per explicar amb diversos protagonistes els continguts de la publicació.

 

El dossier central del primer FET del 2018 està dedicat a la Formació Professional per posar en valor la gran feina que fan els centres educatius de Tarragona. A l’acte de La Cantonada participaran els directors dels quatre principals instituts de FP de la ciutat: Narcís Almena, del Comte de Rius; Àngel L. Miguel, del Pere Martell; Boni Garcia, del Cal·lípolis; i Narciso Castanedo, del Vidal i Barraquer.

EL DOSSIER DE LA REVISTA S’ENDINSA EN LA FP, UN MÓN PLE D’OPORTUNITATS PER TROBAR FEINA

La FP de Tarragona és referent a tot Catalunya per la varietat i la qualitat dels ensenyaments, i per l’alt grau d’inserció laboral. A la revista podreu descobrir algunes històries personals d’alumnes de diferents perfils i edats que han trobat feina gràcies a la FP. Representen un món d’oportunitats, un món en bona part encara per descobrir i amb un estigma que no s’acaba de treure del damunt.

Instal·lacions del Comte de Rius. Foto: David Oliete.

Però a l’acte de presentació del FET 27 comentarem altres continguts de la revista, com sempre estretament vinculats a Tarragona:

 

Un passeig per la T-11, l’autovia de Reus, al seu pas pels barris de Ponent. El periodista Esteve Giralt i el fotògraf David Oliete en fan una radiografia des de Les Gavarres fins a la plaça Europa, per concloure que la carretera és “un mur”.

Entrevista a Marta Mathéu, soprano tarragonina instal·lada a Barcelona. La cantant afirma: “Necessitem un auditori com Déu mana”.

En remull. Un reportatge sobre les múltiples activitats aquàtiques que ofereixen les sis piscines municipals de la ciutat  als més petits i a la gent gran.

SIATA, el cotxe de Tarragona. Rememorem el passat de fa 60 anys amb una trobada de tres models d’aquest vehicle i el col·leccionista Jaume Cabot a l’antiga Laboral.

L’homenatge de l’escola Solc a Johan Cruyff. Alumnes del centre d’educació especial protagonitzen un documental en reconeixement a l’estrella del futbol mundial.

L’ACTE DE PRESENTACIÓ TINDRÀ LLOC AQUEST DIMECRES A LES 19,30 H. HI ESTEU CONVIDATS

Aquests i altres temes els comentarem amb diversos convidats a l’escenari. Ens agradaria comptar amb la vostra presència per compartir una estona de bones històries relacionades amb Tarragona. Ens veiem aquest dimecres a les 19,30 h. a La Cantonada. Allà trobareu el número 27 del FET.

 

També a partir d’aquest dimecres podreu adquirir la revista a LLIBRERIA LA CAPONA, LLIBRERIA DE LA RAMBLA, LLIBRERIA ADSERÀ, CAL MATIAS (Serrallo) i QUIOSC EL MIRACLE (Via Augusta, 8).

 

Si us en voleu fer subscriptors i rebre còmodament a casa la revista, només cal clicar aquí i podreu gaudir dels avantatges de pertànyer al club d’amics del FET.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here