Advertisement Advertisement
Carregant ...

Us convidem al pròxim concert de Camera Musicae

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Sayaka Shoji actuarà el proper dissabte al Teatre Tarragona amb l’OCM.

L’Orquestra Simfònica Camera Musicae (OCM) torna aquest dissabte 17 de febrer a les 21 hores al Teatre Tarragona. La formació dirigida per Tomàs Grau ens proposa un concert amb  Sayaka Shoji com a solista, violinista japonesa de prestigi internacional.

A la primera part del concert escoltarem el  ‘Concert per a violí en Re major, op. 61’ de Beethoven, que el compositor va dedicar l’any 1806 al seu col·lega violinista Franz Clement. La segona part apel·la a Txaikovski, compositor que ha marcat el creixement de Camera Musicae l’últim lustre i ho fa programant la ‘Simfonia núm. 6 en Si menor, Patètica’.

L’ORQUESTRA ACTÚA DISSABTE QUE VE AMB LA VIOLINISTA JAPONESA SAYAKA SHOJI

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, disposem de dues entrades per a un subscriptor/a de la revista FET a TARRAGONA. Si volue participar en el sorteig de les invitacions, podeu enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores d’aquest dimecres 14 de febrer.

Recordeu: el concert tindrà lloc dissabte 17 a les 21 hores al Teatre Tarragona.

L’espectacle compta amb la col·laboració de Joventuts Musicals de Tarragona. El seu president Josep Maria Rota oferirà una xerrada prèvia, a les 20,30 h., a la sala Josep Ixart del mateix teatre.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *