26.2 C
Província de Tarragona
Dijous, maig 30, 2024

Us convidem al pròxim concert de Camera Musicae

Sayaka Shoji actuarà el proper dissabte al Teatre Tarragona amb l’OCM.

L’Orquestra Simfònica Camera Musicae (OCM) torna aquest dissabte 17 de febrer a les 21 hores al Teatre Tarragona. La formació dirigida per Tomàs Grau ens proposa un concert amb  Sayaka Shoji com a solista, violinista japonesa de prestigi internacional.

 

A la primera part del concert escoltarem el  ‘Concert per a violí en Re major, op. 61’ de Beethoven, que el compositor va dedicar l’any 1806 al seu col·lega violinista Franz Clement. La segona part apel·la a Txaikovski, compositor que ha marcat el creixement de Camera Musicae l’últim lustre i ho fa programant la ‘Simfonia núm. 6 en Si menor, Patètica’.

L’ORQUESTRA ACTÚA DISSABTE QUE VE AMB LA VIOLINISTA JAPONESA SAYAKA SHOJI

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, disposem de dues entrades per a un subscriptor/a de la revista FET a TARRAGONA. Si volue participar en el sorteig de les invitacions, podeu enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores d’aquest dimecres 14 de febrer.

 

Recordeu: el concert tindrà lloc dissabte 17 a les 21 hores al Teatre Tarragona.

 

L’espectacle compta amb la col·laboració de Joventuts Musicals de Tarragona. El seu president Josep Maria Rota oferirà una xerrada prèvia, a les 20,30 h., a la sala Josep Ixart del mateix teatre.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here