Advertisement
Carregant ...

Us convidem al concert dels 25 anys dels Quicos

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Imatge promocional del grup. Foto: Facebook Quico el cèlio.

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries compleixen 25 anys als escenaris i aquest proper diumenge 25 de març a les 18,30 h, ho celebraran damunt l’escenari del Teatre Tarragona. En aquest concert oferiran un repertori especial que recorda les cançons més emblemàtiques de la seva trajectòria, sense oblidar els temes del seu darrer treball discogràfic.

Un quart de segle de propostes musicals amb prop de 2.000 concerts i tretze discos. Un banda ebrenca singular:  música d’arrel interpretada per un fals cec i una divertida troupe de personatges que viuen a cavall entre la tradició i la modernitat. Han rebut nombrosos guardons Enderrock, el Premi Nacional de Cultura i el Premi Joan Amades.

LA BANDA EBRENCA ACTUARÀ AL TEATRE TARRAGONA AQUEST DIUMENGE 25 DE MARÇ A LES 18,30 H.

Tenim un obsequi per als subscriptors del FET a TARRAGONA en forma de dues invitacions per gaudir del concert dels Quicos al Teatre Tarragona. Els subscriptors de la revista que vulguin participar en el sorteig de les dues entrades han d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores d’aquest dijous 22 de març.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *