10.9 C
Província de Tarragona
Dissabte, febrer 24, 2024

Us convidem al concert olímpic de la Banda

Els músics de la Banda Unió Musical de Tarragona en un dels assajos previs al concert del proper diumenge. A primera fila, amb camisa negra, el director Òscar Miguel Losada. Foto cedida per la BUMT.

La Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona celebra enguany el seu 25è aniversari. Aprofitant la coincidència amb la celebració dels Jocs Mediterranis, la formació ha decidit muntar un concert especial amb algunes de les obres més representatives que s’han pogut escoltar en diferents moments olímpics al llarg de la història.

 

La unió de la música amb les olimpíades quedarà ben visible a l’escenari amb la interpretació d’obres de John Williams, Albert Hammond, Vangelis o Jan Van der Roost, melodies que faran rememorar moments màgics i inoblidables. El concert, sota la direcció d’Oscar Miguel Losada, tindrà lloc aquest diumenge 15 d’abril a les 19 h, al Teatre Tarragona.

 

EL CONCERT TINDRÀ LLOC AQUEST DIUMENGE A LES 7 DE LA TARDA AL TEATRE TARRAGONA

En aquesta cita especial, la banda tarragonina comptarà amb la participació de l’Orquestra Simfònica “Treu-li la pols al teu instrument (TLP)”, formada per una trentena de músics de diferents poblacions de la Conca de Barberà. El projecte va néixer l’any 2008 a l’Espluga de Francolí i agrupa persones que, per motius d’estudis o feina, havien abandonat el fet de tocar el seu instrument.

 

La BUMT es va posar en marxa el 1993, fruit de la iniciativa d’un jove grup d’estudiants de música i alguns veterans, amb la intenció de crear un espai per a tocar en grup i oferir la seva música a la  ciutat. Actualment, en formen part una setentena de músics. Les entrades per al concert de diumenge es poden aconseguir a la web tarracoticket o bé a les taquilles del teatre

 

 

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, disposem de dues localitats per al concert per obsequiar als subscriptors de la revista FET a TARRAGONA. Les persones interessades en el sorteig de les invitacions han d’enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores d’aquest dimecres 11 d’abril.

 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here