22 C
Província de Tarragona
Dimecres, maig 29, 2024

Us convidem al concert de la soprano Sara Blanch i l’OCM

La soprano Sara Blanch cantarà el pròxim divendres al Teatre Tarragona amb l’OCM.

Una de les característiques de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae al llarg dels seus dotze anys d’història és la seva mentalitat oberta a maneres de fer diferents. En aquest context es pot entendre el concert ‘La reina de la nit’ que l’orquestra oferirà a la ciutat de Tarragona aquest proper divendres amb la soprano Sara Blanch sota la direcció d’Edmon Colomer.

 

Blanch, guanyadora en els seus inicis del Concurs de les Corts i impulsada per certàmens de la importància del concurs Francesc Viñas o el Festival de Peralada, és considerada avui una veu imprescindible. Colomer, absent durant força temps dels escenaris, debutarà amb aquest concert amb Camera Musicae

L’ESPECTACLE ‘LA REINA DE LA NIT’ ARRIBA AQUEST DIVENDRES 20 D’ABRIL AL TEATRE TARRAGONA

El concert s’articula en dues parts ben distintes: la primera pensada per al lluïment de Sara Blanch i centrada en ‘Grans èxits’ del repertori de Mozart; la segona novament destinada a fer brillar l’Orquestra, gràcies a la magnitud de la Simfonia núm. 2 en Re major de Beethoven.

 

‘La reina de la nit’ arriba aquest divendres 20 d’abril a les 21 hores al Teatre Tarragona. Disposem de quatre invitacions dobles per sortejar entre els subscriptors del FET a TARRAGONA. Un obsequi musical previ a Sant Jordi per agrair la fidelitat dels subscriptors de la revista. Si voleu participar en el sorteig, cal enviar un missatge a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 h, d’aquest dimecres 18.

 

Recordem que l’Orquestra Simfònica Camera Musicae és protagonista d’un dels reportatges del número 28 del FET, signat per Anna Plaza i David Oliete. La revista està a la venda a les llibreries de la ciutat

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here