Advertisement
19.8 C
Província de Tarragona
Dimecres, juny 7, 2023

El concert de la cap de cartell del Festival de Dixieland

Gunhild Carling i la seva trompeta, cap de cartell del 24è Festival Internacional de Dixieland de Tarragona.

La imatge del 24è Festival Internacional Dixieland Tarragona està protagonitzada per la trompetista Gunhild Carling, cap de cartell de l’edició d’enguany. Aquesta artista carismàtica que, entre altres facetes, toca tres trompetes a l’hora, actuarà aquest dijous 26 d’abril a les 21 hores al Teatre Tarragona en un dels concerts més rellevants del festival.

 

L’artista i la seva banda són descendents de família de músics i tradició circense i són tota una institució al seu país, Suècia. Tenen el seu propi programa de televisió i protagonitzen els vídeos més populars del fenomen d’Internet anomenat Postmodern Jukebox.

US CONVIDEM A L’ESPECTACLE DE LA TROMPETISTA: AQUEST DIJOUS 26 AL TEATRE TARRAGONA

El festival de dixieland porta aquest dies un centenar d’activitats a la ciutat, distribuides entre una quarentena de locals i places i carrers. L’univers sonor de la trompeta n’és el protagonista. El certamen es clourà el proper dilluns 30 d’abril, Dia Internacional del Jazz, amb una Jam a 3 bandes. Serà una jornada on s’aplegaran tots els músics i amants de la música en la primera trobada de músics de Jazz de Tarragona.

 

Per celebrar la 24a edició del Festival de Dixieland, tenim dues invitacions per al concert de Gunhild Carling d’aquest dijous 26 d’abril. Si voleu participar en el sorteig, heu d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat al llarg de la jornada d’avui dimarts fins a les 22 hores.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here