17.6 C
Província de Tarragona
Diumenge, abril 14, 2024

Bicicletes i avions a punt d’arrencar

Presentació de la Bicicletada i l’exhibició aèria al Balcó del Mediterrani. Foto: Carlos Medina.

Al maig, cap de setmana de bicicletes i avions a Tarragona. La Bicicletada arrencarà diumenge 13 a les 10 del matí amb sortida i arribada a l’avinguda Vidal i Barraquer i vindrà precedida per l’espectacle aeri que enguany serà dissabte 12 a les 6 de la tarda.

 

Igual que l’any passat, la Bicicletada tindrà dos circuits: un pels adults i un altre pels nens. El circuit dels adults serà de 17 quilòmetres mentre que el dels més menuts solament tindrà 2,4 quilòmetres. Per al gerent del Patronat Municipal d’Esports, Ramon Cuadrat, és molt important que els ciclistes es preparin i estirin bé abans d’agafar les bicis, ja que l’estirament és un dels processos més importants en l’esport. Bona aportació, ja que no tothom realitza els exercicis pertinents, i llavors és quan venen les lesions.

 

Pel que fa a la part més tècnica, Cuadrat, ha aconsellat que “és important que tots els participants posin les seves dades personals als dorsals”. D’aquesta manera, en cas d’accident els comissaris i els diferents voluntaris tindrien més facilitat per avisar a les famílies. El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona preveu aproximadament uns 4.000 participants.

LA BICICLETADA TINDRÀ LLOC DIUMENGE 13 DE MAIG AL MATÍ AMB DOS CIRCUITS

Tot seguit i d’una manera molt dinàmica, s’ha explicat el mètode d’inscripcions que s’iniciaran el dia 27 d’abril de manera online. També podrà inscriure’s de manera presencial en 7 punts de la ciutat. 6 d’aquests punts seran instal·lacions esportives mentre que l’altre lloc serà el Carrefour, patrocinador oficial de la 28a Bicicletada. Per tant no serà gens difícil inscriure’s davant aquestes possibilitats esmentades.

 

Elisa Vedrina, consellera d’Esports de l’Ajuntament, ha recordat l’inici de les obres del carril bici entre les platges de l’Arrabassada i el Miracle. Diego Boss, actual president del Club Ciclista Camp Clar, ha aprofitat la seva experiència en el món del ciclisme per demanar que tothom porti casc i segueixi la normativa al peu de la lletra. “Fa poc vaig tenir un accident amb la bici i gràcies al casc no vaig patir cap lesió, així que prego que tothom porti casc”, ha reconegut Boss.

L’EXHIBICIÓ AÈRIA SE CELEBRARÀ DISSABTE EN HORARI DE TARDA A PETICIÓ DELS PILOTS

Jorge González, director del Carrefour, ha agraït de manera efusiva al patronat l’oportunitat de col·laborar amb ells en una cita tan important com és la Bicicletada. L’altre patrocinador de l’acte és BASF. Josep Bertran, responsable de comunicació i relacions externes de Repsol,  ha explicat que l’espectacle aeri es farà en horari de tarda, ja que els pilots creuen que al matí el sol els dificulta a l’hora de volar, partint de l’experiència d’anys anteriors. En aquesta edició l’exhibició aèria comptarà amb tres pilots.

 

Carlos Medina
Carlos Medina
Estudiant de Periodisme URV
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here