20.9 C
Província de Tarragona
Dilluns, juny 10, 2024

Assaborim el gran banquet romà de Tarraco

En Publius, acompanyat de la seva dona Claudia i d’alguns dels músics i familiars que també assistiran al banquet, ha ofert gentilment la seva casa per la celebracio d’aquest event. Carles Segarra, en nom de Tarraco a Taula, li ha agraït la seva hospitalitat. Foto: Tarraco a Taula.

Obrim boca en els dies previs a Tarraco Viva. Arriba una nova edició del Convivium, el banquet romà que s’organitza en el marc de les jornades gastronòmiques Tàrraco a Taula. Aquest any, el sopar-bufet de gastronomia romana estrena nova ubicació i se celebrarà al claustre de la capella de Sant Pau al Seminari.

El Convivium tindrà lloc dilluns 30 d’abril a les 20,30 h. L’activitat proposa reviure un banquet de l’Antiga Roma i està elaborat pels restaurants Llagut, Cócvla, La Xarxa, Àpats Quattros i Ares i  la pastisseria Velvet MGL, i compta amb la col·laboració del forn de pa Jordi Andreu Generació, la cervesa Rosita i els cellers 9+, Frisach, Carlània i Orto Vins.

SORTEGEM ENTRE ELS SUBSCRIPTORS DEL ‘FET’ UN VAL 2 X 1 PER AL SOPAR ‘CONVIVIUM’ DEL DILLUNS 30 D’ABRIL

La trobada gastronòmica s’iniciarà amb les xerrades magistrals sobre la cultura del vi i la cuina del director de l’ICAC, Joan Gómez Pallarès i del catedràtic Joaquín Ruiz de Arbulo. A més, el grup  de reconstrucció històrica Thaleia recrearà la quotidianitat d’un banquet romà amb tots els seus personatges.

El sopar inclou 10 plats, postres, vi, cervesa i el pa romà artesà i té un cost de 30 €. Els tiquets ja es poden adquirir als establiments participants.

Gràcies a Tarraco a Taula, obsequiem a un subscriptor/a del FET a TARRAGONA amb un val 2×1 per gaudir del Comvivium. Si voleu participar en el sorteig, envieu un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores de diumenge 29 d’abril.

Un dels plats de l’edició passada. Fotografia: Manel Antolí (RVEdipress) que cedeix Tarragona Turisme.
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here