Advertisement
Carregant ...

Us convidem al ‘Cyrano’ de Lluís Homar

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Lluís Homar en un moment de la representació de ‘Cyrano’. Foto: Teatre Barcelona.

Cyrano de Bergerac és una obra teatral escrita per Edmond Rostand i estrenada el 1897. Una comèdia heroica en cinc actes i en vers, que en la seva època va ser l’obra més popular del teatre francès. Ara, torna als escenaris catalans en una adaptació de Pau Miró per a 5 actors encapçalats per Lluís Homar que assumeix el paper protagonista.

EL MUNTATGE ARRIBA AL TEATRE TARRAGONA AQUEST DIVENDRES 4, A LES 21 HORES

Considerada una obra mestra, el muntatge actual arriba aquest divendres 4 de maig a les 21 hores al Teatre Tarragona. És, sense dubte, un dels plats forts de la temporada d’espectacles de primavera als escenaris tarragonins.

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, disposem de dues entrades per a la representació per regalar entre els subscriptors de la revista. Si voleu participar en el sorteig de les invitacions heu d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores d’aquest dimecres 2 de maig.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *