22.8 C
Província de Tarragona
Dijous, juliol 25, 2024

Convidem 10 subscriptors al concert de l’OCM que tanca temporada

Albretch Mayer, oboista alemany. Foto: Palau de la Música.

L’Orquestra Simfònica Camera Musicae tanca la temporada de concerts a Tarragona amb el Concert per a oboè i orquestra en La menor de Ralph Vaughan Williams (1944). Una partitura excepcional que l’oboista alemany Albrecht Mayer coneix a la perfecció.

 

El director titular de l’OCM, Tomàs Grau, dirigeix aquest concert, que s’obre amb la Serenata per a cordes del compositor anglès Edward Elgar i novament cedeix el protagonisme, a Ludwig van Beethoven, de qui l’Orquestra n’interpretarà la Simfonia núm. 7 en La major a manera de
clausura.

EL CONCERT AMB L’OBOISTA ALEMANY ALBRECHT MAYER ARRIBA TINDRÀ LLOC AQUEST DISSABTE 12 DE MAIG

El concert tindrà lloc aquest dissabte 12 de maig a les 21 hores al Teatre Tarragona. Prèviament, a les 20,30 h, a la sala Josep Yxart del teatre, el president de Joventuts Musicals de Tarragona, Josep Maria Rota, farà una xerrada sobre el concert, oberta a tots els espectadors amb entrada.

 

Gràcies a l’Orquestra Simfònica Camera Musicae, disposem de 10 invitacions dobles per al concert de l’OCM i Albrecht Mayer. Si voleu anar-hi,  heu d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores d’aquest dimecres 9.

 

Aquest és un dels avantatges de pertànyer al club d’amics del FET. Si us en voleu fer subscriptors, aprofiteu aquesta setmana que surt al carrer el número 29 de la revista. Les rebreu còmodament a casa i, a partir d’ara, podreu gaudir de franc d’espectacles de música i teatre. Fes-te amic del FET.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here