19.9 C
Província de Tarragona
Dilluns, juny 10, 2024

Passió per les cases boniques

Victòria Martí, en un dels pisos que ha dissenyat i que ara posa a la venda. Foto: David Oliete.

Aquest mes de juny farà dos anys que l’arquitecta barcelonina Victòria Martí va decidir fer un gir a la seva vida. Havia passat deu anys a peu d’obra, treballant per una gran constructora -amb la qual havia participat, entre molts altres projectes, en la construcció del centre penitenciari Mas d’Enric del Catllar-, i en els darrers temps havia constatat que “no és sostenible no viure on treballes”. Ja instal·lada al Camp de Tarragona, i cansada d’anar amunt i avall, es va decidir a respondre un anunci de la immobiliària Monapart que buscava franquiciats al nostre territori.

 

Des de llavors s’ha amarat de la filosofia de l’agència i se l’ha fet seva, fent que encaixi també amb el seu estudi d’arquitectura La Casa Blanca -especialitzat en reformes d’interiors-, de manera que els dos projectes s’alimenten mútuament. Així, aplica al seu dia a dia els tres mantres de Monapart: excel·lència, honestedat i humor, a la vegada que treballa per canviar la mala imatge que acostuma a tenir el negoci immobiliari, al qual no s’havia dedicat mai. “Ara, les meves cases són com els meus fills”, assegura.

Victòria Martí combina la gestió de l’agència Monapart a Tarragona amb un estudi d’arquitectura propi

Des de l’Espai Coworking de la Tabacalera, la Victòria va a la recerca i captura de cases i pisos on ella viuria i els posa a l’abast d’un públic força específic, a cavall entre les agències convencionals i les de luxe. Monapart, en el cas de Tarragona, treballa amb habitatges a la zona que va des de Cambrils fins a Torredembarra, passant per Reus.

 

En aquest sentit, i tornant als mantres, la Victòria busca l’excel·lència discriminant molt bé “en un mercat complicat i antic”, moltes vegades regint-se per un criteri molt personal, triant aquelles cases o pisos on podria arribar a viure. A més, Monapart demana treballar sempre en exclusiva amb el client, el propietari i venedor del pis -que es converteixen en Monaparters-, per a poder oferir un servei que s’ajusti al màxim a les seves necessitats.

Busca pisos i cases on ella viuria i els posa a l’abast d’un públic força específic

Pel que fa a l’honestedat, la Victòria assegura que quan la truquen per visitar un pis “primer assenyalo els aspectes negatius: saps que és un quart sense ascensor?, per exemple. Les coses bones vénen després”. Així, s’enorgulleix d’ensenyar sempre totes les cartes i ser transparent tant amb els clients com amb els compradors.

 

I l’humor el posen en tot el que fan, amb detalls com ara enviar un ram de flors als propietaris quan fa un any que van vendre el pis. A més, tenen una web trencadora on, a més de mostrar els pisos i cases que tenen en cartera -un màxim de vint per zona-, parlen de moltes altres coses del sector: notícies, tendències de decoració, arquitectura, empreses col·laboradores…

(…)

Així arrenca un dels reportatges que publiquem íntegrament al número 29 del FET a TARRAGONA. La revista la podeu adquirir a les llibreries de la ciutat: LA CAPONA, LA RAMBLA, ADSERÀ, CAL MATIAS (Serrallo) i QUIOSC EL MIRACLE (Via Augusta, 8).

Laia Poblado
Laia Poblado
Comunicadora audiovisual
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here