26.3 C
Província de Tarragona
Divendres, agost 12, 2022

Ni amb Mireia Belmonte s’omplen les grades

Aspecte de les grades del Centre Aquàtic de Campclar aquest diumenge a la tarda. Foto: Carlos Medina.

Tot semblava indicar que aquest diumenge seria una gran diada esportiva per a Tarragona: no sempre es pot veure competir a atletes de talla mundial com la Mireia Belmonte. Dia festiu, amb un magnífic temps i a sobre Sant Joan, quina millor manera de gaudir d’una tarda anant al Centre Aquàtic de Camp Clar per veure les diferents finals de natació d’aquests Jocs del Mediterrani. Doncs tots aquests factors no han sigut capaços de presentar unes grades plenes i acolorides. El panorama ha estat el d’una grada bastant buida i una altra una mica més plena.

L’entusiasme que genera l’esportista catalana és insuficient per aconseguir una bona entrada a les piscines de Camp Clar

Un dia com aquest hauria d’haver estat molt especial per a Tarragona, un dels marcats en el calendari, ja que les proves de natació són de les més importants de tots els jocs. S’ha viscut un ambient festiu, acompanyat del bon temps que ha beneficiat l’espectacle esportiu, ja que les diferents proves de natació s’han disputat a l’aire lliure.

Nedadors a punt de començar una prova de les finals de natació d’aquest diumenge. Foto: Carlos Medina.

La ciutat té tots els avantatges per gaudir d’aquests jocs, bon clima, bones combinacions de transport públic, bons esportistes participants, però encara hi ha certs handicaps com els preus de les entrades o la poca publicitat de les competicions que s’està fent. Malauradament, aquests darrers factors estan impedint que les celebracions de les proves aconsegueixin omplir les grades.

 

Durant les diferents competicions s’han tornat a veure banderes espanyoles com el dia de la inauguració, però també alguna senyera i estelada. En certs moments també s’han vist diverses banderes d’Egipte, Algèria i Croàcia. Bon dia per animar als esportistes de les diferents delegacions olímpiques. Per sort no s’ha viscut cap incident ni xiulets ni faltes de respecte. Cada cop que sonava qualsevol himne tot el públic ha seguit el protocol, posant-se dret respectant la victòria del nedador/a del país guanyador.

Mireia Belmonte ensenya la seva medalla als fotògrafs. Foto: Carlos Medina.

El moment més apassionant de la tarda s’ha viscut durant la victòria de Mireia Belmonte en 200 metres estils, on nombrosos periodistes i fotògrafs han estat a peu de la piscina per aconseguir la imatge de la catalana mossegant la medalla. Òbviament les victòries dels esportistes espanyols han estat les més aplaudides durant la celebració de les proves, mentre que les victòries d’altres nedadors han passat més desapercebudes.

Aspecte del Palau d’Esports Catalunya aquest diumenge a la tarda. Foto: Carlos Medina.

Paral·lelament a les proves de natació, al Palau d’Esports es veia un recinte pràcticament buit durant el partit d’handbol que enfrontava Sèrbia contra Turquia. Una instal·lació espectacular amb una megafonia genial que ha sigut incapaç d’atraure els tarragonins. Una llàstima.

Carlos Medina
Carlos Medina
Estudiant de Periodisme URV
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here