20 C
Província de Tarragona
Diumenge, juny 23, 2024

Graderies buides, bars plens: el Mundial arrasa

Aspecte de la graderia de la TAP aquest dilluns durant la celebració del partit Espanya – Egipte de voleibol. Foto: Carlos Medina.

Es torna a veure un panorama bastant desolador als Jocs del Mediterrani, aquest cas en el partit disputat aquest dilluns a les 7 de la tarda a la Tarraco Arena Plaça. L’encontre de voleibol d’Espanya contra Egipte ha coincidit en part amb el partit del Mundial de futbol de la selecció espanyola, que començava una hora més tard. Està clar que algunes coses dels Jocs no s’estan fent bé, gairebé s’ha fregat el buit absolut a la TAP.

 El partit de voleibol d’Espanya disputat a la TAP no pot amb la passió que genera el futbol

Les entrades per veure els partits de voleibol  tenien un preu de 6 euros, bastant assequible per a tothom, però insuficient per cridar l’atenció dels aficionats a l’esport. Per contra, els bars del voltant de la TAP presentaven un bon aspecte durant el partit de futbol. En aquest context és fàcil entendre que el preu no és cap inconvenient, ja que si vas a un bar a veure futbol, has de consumir i per tant també et deixaràs uns diners.

Durant la jornada a la TAP, hi ha un gran flux de voluntaris, com la Judith Centella que creu que el principal problema és la poca difusió de l’esdeveniment. “Hi ha gent que ens pregunta què s’hi està fent, ni tan sols saben que s’hi estan disputant proves dels jocs”, reconeix la jove voluntària. Vist el que passa durant el partit de voleibol d’Espanya sembla que hi hagi més voluntaris que espectadors, mostra clara que alguna cosa no funciona.

Aspecte de la pista de voleibol al mig de la TAP. Foto: Carlos Medina.

És cert que el voleibol no és un esport que generi massa entusiasme, encara això, els pocs aficionats que han volgut veure guanyar a Espanya 3 a 1, han coincidit en què prefereixen gaudir en directe d’aquest esport en comptes de veure un partit del mundial per la tele. En cap cas han nomenat els Jocs del Mediterrani, simplement han vingut perquè són fidels seguidors del voleibol. És d’agrair que aquests pocs espectadors han animat amb moltes ganes l’equip espanyol amb timbals i trompetes. Es queixen, això sí, que per arribar a presenciar el partit han hagut de buscar per internet informació sobre on comprar les entrades i on veure’l, mostrant així un malestar per les poques facilitats que s’estan donant.

Al costat de la TAP, terrasses de bars plenes per veure el Mundial de futbol. Foto: Carlos Medina.

A escassos metres de la TAP, als bars del voltant, es viu l’altra cara de la moneda, terrasses plenes d’aficionats veient l’Espanya – Marroc, amb un marcador final de 2 a 2 que fa que els espanyols siguin primers de grup. Algun d’aquests espectadors, com el José Ramón Puente, opina que és molt més important veure un partit del mundial on Espanya es juga passar als vuitens de final, que no pas un de voleibol. “El partit de futbol és més transcendental que el partit de voleibol”, afirma el jove aficionat de la ‘Roja’. D’altres aficionats ni tan sols sabien que al recinte del costat es jugaven partits de voleibol. És evident que celebrar els Jocs Mediterranis el 2018, coincidint amb el Mundial de futbol, els ha tret interès i atractiu.

Carlos Medina
Carlos Medina
Estudiant de Periodisme URV
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

  1. Mentida! Hi ha 2 milions de gent que “la seleción’ ens la pela!! I no anem ni anirem a una jocs de la fam que ens van exclourà a la ignaguració, no van convidar al teixit esportiu del nostre país, les federacions! I mentres que nosaltres havíem de pagar 80€ els nacionals gratis!! Pertant investigueu aquestes actuacions i no inventeu #fet a tarragona# excuses per salvar el cul de l’alcalde de PSC i l’organització dels jocs que va actuar políticament i de forma deshonesta amb el poble de Tarragona i la societat catalana!!! No feu el redicul

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here