22.2 C
Província de Tarragona
Dilluns, setembre 26, 2022

La mitja marató i els talls de trànsit

Sortida dels corredors a la plaça Imperial. Foto: Carlos Medina.

La mitja marató dels Jocs Mediterranis ha provocat aquest dissabte variacions habituals del trànsit de la ciutat, generant un malestar entre les persones dels barris de ponent, sobretot d’aquells que utilitzen els autobusos de l’Empresa Municipal de Transports. El trajecte  ha variat fins al punt de no poder passar per Torreforta durant unes hores, a més de donar molts tombs per arribar a les parades. Molts d’ells ja jubilats han reconegut no saber res d’aquesta variació de trajecte que els hi ha impedit arribar als seus destins a l’hora prevista.

 

A partir de les 8.30 del matí, el trajecte ja estava completament preparat per donar la sortida a les 9. Els diferents participants, que han sigut presentats per l’speaker, han començat la cursa per l’Avinguda Roma, on després han passat per la Rambla President Lluís Companys, l’Avinguda Vidal i Barraquer, fins a arribar a la zona del Port de Tarragona, travessant el barri del Serrallo. Aquest recorregut l’han fet dos cops. Després d’envoltar el nucli urbà de la ciutat han tornat al punt de partida per encarar el tram que comprèn des de la Plaça Imperial fins a l’Anella Mediterrània.

Públic a l’inici de l’avinguda Roma. Foto: Carlos Medina.

Al voltant de les 11 del matí tot ha tornat a funcionar amb normalitat, les carreteres tallades s’han obert sense cap tipus de problema, gràcies un altre cop a molts voluntaris que han ajudat a retirar les tanques.

La vallenca Marta Galimany obté la medalla de plata a la prova que ha finalitzat a l’Anella Mediterrània

El flux d’aficionat més nombrós, ha estat en la sortida, a la Plaça Imperial Tarraco. Els corredors han iniciat la prova davant la presència de molts esportistes d’altres disciplines que no han volgut perdre’s l’oportunitat de veure els seus companys. A l’inici s’ha viscut una petita anècdota, protagonitzada per una corredora italiana que ha vist com un dels seus familiars s’ha posat a córrer en paral·lel, respectant les normes, amb la intenció de donar ànims. I és que aquests jocs han albergat esportistes molt joves que han debutat en un gran esdeveniment com aquest.

Un cop a la pista d’atletisme, lloc on ha finalitzat la prova, el primer a travessar la meta ha estat el marroquí Mohamed Reda El-Aarabyamb un temps de 1.04.30. Per la part femenina la primera ha estat la italiana Sara Dossena. Però el nom propi del dia ha estat el de Marta Galimany, la corredora més aplaudida i animada pel públic durant la seva entrada a l’Anella Mediterrània. La vallenca ha aconseguit arribar segona, obtenint una medalla de plata amb gust d’or. Durant la cerimònia, s’ha vist a la família de l’atleta molt feliç i molt orgullosa pel bon resultat obtingut.

Aficionats a l’Anella Mediterrània a l’arribada de la Mitja Marató. Foto: Carlos Medina.
Carlos Medina
Carlos Medina
Estudiant de Periodisme URV
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here