Advertisement Advertisement
Carregant ...

Presentem el ‘Fet’ 30 a l’Espai Turisme

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Portada del número 30 del ‘Fet a Tarragona’. Foto: Agustí Arévalo.

Ja tenim al carrer el número 30 del FET a TARRAGONA. Aquest número tan rodó de la revista el presentarem aquest dimecres 4 de juliol a les 19,30 hores a l’Espai Turisme del carrer Major. La publicació dedica la portada i el dossier a analitzar com la ciutat es ven al món, és a dir, com es fa la promoció turística i cultural actual, quines són les tendències de futur i quines imatges i quin tipus de material s’han utilitzat durant l’últim segle.

Gràcies a la col·laboració de Tarragona Turisme, organitzem aquest acte que, com sempre, està obert a tothom i no només als subscriptors de la revista. Hi participarà la Biblioteca – Hemeroteca Municipal mostrant una part del material històric que conserven a les seves instal·laccions: cartells, postals, fulletons i mapes, molts dels quals vinculats al Sindicat d’Iniciativa i Turisme, creat l’any 1910.

US HI ESPEREM AQUEST DIMECRES A LES 19,30 PARLANT DE TURISME, CUINA, TEATRE I PROJECTES EDUCATIUS

Però a més de la promoció turística, al número 30 del FET publiquem altres continguts que també tindran el seu protagonisme a l’acte de dimecres:

– L’Anella Verda és molt més que un espai natural per al lleure. També és un camp de treball idoni per a l’estudi de la fauna i la botànica locals, recuperar la memòria històrica i toponímica, promoure l’economia ecològica i sostenible, crear identitat cultural i fer ciutadania. Montserrat Fortuny, directora de l’Institut Municipal d’Educació, ens explicarà un projecte per apropar l’Anella Verda als escolars.

– El grup de teatre Ganyotes, vinculat al Club Vaixell, celebra els 25 anys de trajectòria. La iniciativa de quatre monitors per apropar l’activitat escènica a persones amb discapacitat intel·lectual continua ben viva. Gemma Fusté i Núria Loras posaran veu a aquest col·lectiu que fa poques setmanes va estrenar espectacle al Teatre Tarragona.

– El tarragoní Txaber Allué és El Cocinero Fiel, un pioner en el món de la difusió de plats i receptes de cuina a través d’internet i les xarxes socials. Un blogger, un youtuber, un influenciador que va començar en aquest món fa onze anys explicant com es fa una truita de patates. L’entrevistem al FET i ens deixa algun titular contudent: “Als tarragonins no els interessa menjar bé”.

REGALEM ALS NOUS SUBSCRIPTORS EL LLIBRE SOBRE FRANCESC XAMMAR, ESCRIT PER DOS PERIODISTES DEL ”FET’

Per celebrar aquest número tan rodó, la revista 30 que surt al carrer, el FET a TARRAGONA té un regal molt especial per als nous subscriptors. Un obsequi d’agraïment en forma de llibre. El que han escrit dos companys periodistes del FET, Enric Garcia Jardí i Ricard Lahoz, sobre la trajectòria vital i les idees de Francesc Xammar. El llibre també és un recorregut per Tarragona i els seus barris de la perifèria al llarg dels últims 50 anys.

Si vols rebre a casa la revista i el llibre aquesta setmana com a nou subscriptor, clica aquí i entra a formar part de la comunitat de 600 amics i amigues del FET.

Coberta del llibre que regalem als nous subscriptors de la revista.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *