Advertisement Advertisement
Carregant ...

Us convidem a l’espectacle de dansa ‘Dunas’

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Una imatge de l’espectacle ‘Dunas’. Foto: companyia Maria Pagés.

El flamenc i la dansa contemporània s’uneixen a ‘Dunas’ per conformar un brillant espectacle, que es representarà al Teatre Tarragona aquest proper dijous 5 de juliol a les 20.30 h. La peça està protagonitzada per la bailaora i coreògrafa María Pagés (Premi Nacional de Dansa 2002) i el coreògraf i ballarí belga-marroquí Sidi Larbi Cherkaoui (Millor Coreògraf del 2008 i director artístic del Royal Ballet de Flandes).

Tots dos fusionen a l’espectacle els seus universos coreogràfics particulars amb música original de Szymon Brzóska i Rubén Levaniegos, matisada amb ecos flamencs, clàssics i àrabs.

LA BARREJA DE FLAMENC I DANSA CONTEMPORÀNIA ARRIBA AQUEST DIJOUS AL TEATRE TARRAGONA

‘Dunas’ està inclosa dins del Programa Cultural dels Jocs Mediterranis 2018. L’obra es va estrenar al Danse Festival de Singapur l’octubre de 2009. Des de llavors s’ha presentat en teatres i festivals de tot el món, i ha estat reconeguda amb el Premi Giraldillo al Millor Espectacle de la XVI Biennal de Flamenc de Sevilla, celebrada l’any 2010.

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament disposem de dues entrades dobles per sortejar entre els subscriptors de la revista FET a TARRAGONA. Les persones interessades heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat al llarg d’aquest dimarts 3 de juliol.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *