9.4 C
Província de Tarragona
Dimecres, abril 24, 2024

Música, vi de la Conca i cervesa artesana a Montblanc

Andrea Motis en una imatge promocional del seu últim disc, ‘Emotional Dance’

A les portes de la festa major de Montblanc, que tindrà lloc del 7 a l’11 de setembre, la capital de la Conca de Barberà es prepara per tres caps de setmana intensos, que serviran per acomiadar l’estiu. El primer aperitiu arriba aquest cap de setmana en forma de concerts maridats amb vins del territori, a la tercera edició del Festival Essències.

 

La proposta musical arriba a la tercera edició amb canvis respecte a les dues edicions anteriors. Si el primer i el segon any l’escenari va ser la plaça de Sant Francesc, en aquesta ocasió l’organització ha decidit ubicar-lo al fossar de la muralla de Santa Tecla, un espai excepcional amb la muralla medieval de fons. Poc a poc, el festival s’està fent un lloc al calendari d’actes festius de Montblanc, que és molt extens.

aquest cap de setmana se celebra la tercera edició del festival Essències, amb andrea motis com a cap de cartell

L’Essències portarà a Montblanc aquest dissabte i diumenge grans noms del panorama musical català, encapçalat per Andrea Motis, cap de cartell d’aquesta edició. La jove artista presentarà a Montblanc el seu àlbum Emotional Dance. Dissabte el festival combinarà la música en directe amb una mostra de vins de la DO Conca de Barberà. A més d’Andrea Motis, dissabte pujaran a l’escenari grups com La Vella Dixieland, Yacine, la Stromboli Jazz Band i Ishmael Sustraivibez.

 

La segona sessió del festival arribarà diumenge a partir les 6 de la tarda amb els Dr. Calypso com a plat fort. El grup celebra aquest 2018 la gira dels seus trenta anys de carrera musical, que servirà també per dir adéu als escenaris. Diumenge també s’escoltaran a Montblanc les lletres reivindicatives del raper lleidatà Pablo Hásel , a més de la música d’Adala & The Same Song Band. En aquest cas, els concerts de diumenge es maridaran amb una mostra de cerveses artesanes del territori.

 

Tot plegat per gaudir, durant dos vespres, de la millor música i a un preu excepcional. L’entrada té un cost de 6 euros per dia, o de 6 euros els dos dies per als residents a Montblanc.

 

Després d’aquest cap de setmana amb el festival Essències, la setmana vinent Montblanc viurà un cap de setmana solidari amb el Posa’t la Gorra i un mercat de rebaixes a la Ganga Food Night. Tot plegat com a prèvia de la Festa Major, que arrencarà el 7 de setembre.

Josep Ardila
Josep Ardila
Periodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here