16.6 C
Província de Tarragona
Dissabte, maig 25, 2024

Regal de col·leccionista per als nous subscriptors del FET

Samarreta dissenyada per Octavi Torné, Octavius, per a El Negrito i la Negrita. Foto: Ricard Lahoz.

Setembre és mes de tradicions a Tarragona. Les festes de Santa Tecla copsen la vida social i cultural a la ciutat i el FET s’hi ha sumat activament des de la seva fundació, ara fa cinc anys. Encara som lluny de ser una tradició, però durant aquest primer lustre de vida mai ha faltat el nostre regal per aquestes dates de les samarretes festives amb disseny exclusiu de la botiga El Negrito i La Negrita.

 

Enguany, aquesta promoció per a nous subscriptors és encara més especial per dues raons. Per coincidir amb el cinquè aniversari de la revista i per ser la darrera vegada que compartirem aquesta oferta amb l’emblemàtic  comerç de la plaça Corsini que, com ja hem informat des d’aquest digital, tancarà portes a finals de setembre, després de trenta-cinc anys de vida.

Subscriu-te ara i guanyaràs una samarreta infantil de les festes dissenyada per Octavi Torné, per encàrrec d’El Negrito i La Negrita

Estem, doncs, davant d’una autèntica samarreta de col·leccionista, obra del reconegut dissenyador tarragoní Octavi Torné, que signa amb el sobrenom d’Octavius. Arquitecte de formació i dibuixant de vocació, Torné s’ha especialitzat en il·lustracions, seguint un altre tradició, la dels ninotaires catalans dels anys 70 i 80 del passat segle.

 

Molt actiu dins el panorama cultural tarragoní, Octavius destaca pel seu estil irònic i divertit, com torna a demostrar amb la peça encarregada pel Negrito i La Negrita.

 

També t’emportaràs a casa el llibre dedicat a la vida i les idees del capellà de La Floresta, Francesc Xammar

 

Subscriu-te ara al FET i emporta’t a casa la revista i, de regal, aquesta samarreta infantil exclusiva de les festes. Alhora, passaràs a formar part del Club del Fet, on gaudiràs d’entrades gratuïtes als principals espectacles que es programen a la ciutat, visites guiades pel patrimoni històric i cultural i altres promocions.

Aprofita una de les dues modalitats de subscripció:

30 € l’any

si vols rebre la revista en paper al teu domicili.

15 € l’any

si prefereixes rebre la revista només en format digital (indica que has escollit aquesta opció a l’apartat OBSERVACIONS del formulari)

 

A més, amb la samarreta infantil et regalment també un exemplar del llibre Francesc Xammar, compromís i dignitat a la perifèria de Tarragona, escrit pels periodistes del FET Enric Garcia Jardí i Ricard Lahoz.

 

Celebra les festes de Santa Tecla amb el FET A TARRAGONA i un regal de col·leccionista que no pot faltar a casa de cap amant de les bones tradicions. T’hi apuntes?

Coberta del llibre publicat pel Centre d’Estudis Històrics i Socials Guillem Oliver del Camp de Tarragona. Foto: David Oliete.

 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here