17.4 C
Província de Tarragona
Divendres, abril 19, 2024

Les Tecletes fan 10 anys!

Fes-Tecletes de l’any 2016 amb l’actuació de Donyet Contacontes. Foto: cedida.

Qui més qui menys, a Tarragona, sap qui són les Tecletes. De ben segur que en el vostre entorn en teniu alguna que ja us ha explicat que aquest divendres 14 de setembre és un dia molt especial per a elles. Però comencem pel principi: Tecletes, segons la seva pàgina web, és una associació de “mares i pares orgullosos de ser-ho” que “reivindiquem una maternitat activa, divertida i compartida”.

 

Aquest mes de setembre ja fa 10 anys que van organitzar, a la plaça dels Sedassos i emmarcada dins de la festa major de Santa Tecla, una sessió de DJ’s a càrrec de Lluís Gavaldà i Lluís Brujita que plantava les arrels d’una entitat que ha crescut, i molt, al llarg d’aquesta dècada. Una festa que van anomenar Fes-Tecletes que va tenir com a escenari la mateixa plaça durant 5 anys, que després va ocupar el parc Saavedra, i que enguany es trasllada ben al centre de la ciutat, a la plaça Verdaguer, per celebrar un aniversari molt sonat.

L’ENTITAT CELEBRA L’ANIVERSARI AQUEST DIVENDRES AMB UNA TARDA – VESPRE PLENA DE CONCERTS

Maruxa Roel, la presidenta de l’associació, està “molt orgullosa” de tot el que han preparat per divendres i del suport que tant l’Ajuntament de Tarragona com la societat tarragonina els han mostrat. “El Fes-Tecletes és el concert familiar de Santa Tecla”, indica, i el fet de formar part de la festa fa que estiguin “emocionades”, però alhora “fa respecte”, reconeix. Elles diuen que no, però això que han preparat per divendres és com un Minipop d’un sol dia, i ja sabeu l’èxit que té el Minipop…

Fes-Tecletes de l’any 2011 amb l’actuació d’Anna Roig i l’ombre de ton chien. Foto: cedida.

La música començarà cap a les 18 h amb Lu Rois, una cantautora de Sabadell que va robar el cor a les Tecletes i que segur que us el roba també a vosaltres! La següent a passar per l’escenari serà LALI BeGood, una proposta per xalar amb el seu love’n’roll. També passaran per la plaça Verdaguer els Mareta Bufona, que repeteixen després del seu pas pel Minipop. Imagineu si van triomfar! I el punt final el posaran VēMō, Arnau Vallvé i en Martí Maymó, dels Manel, que amb la seva sessió com a DJ’s tancaran la festa.

ELS BENEFICIS DE LA BARRA DEL BAR ANIRAN DESTINATS A LA MUNTANYETA

“Però no en teníem prou amb els concerts”, bromeja la responsable de l’entitat. Així que, a més d’un súper concert de festa major, hi haurà tallers, disfresses, la Tecletes Playtruck… “i també alguna sorpresa que no podem avançar!”, apunta.

I tot plegat, amanit amb un pessic de solidaritat: una festa organitzada amb la col·laboració de la Fundació Port Aventura i que destinarà els beneficis de la gestió de la barra a l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona, La Muntanyeta.

I un últim apunt: “No cal tenir nens petits per anar al Fes-Tecletes i gaudir-ne!”, exclama Roel. Així que no valen excuses: divendres 14 de setembre a partir de les 17.30 hores i a la plaça Verdaguer de Tarragona hi haurà una festa d’aniversari per a pares, tiets, àvies, padrines, germans, cosines… Per molts anys!

Una edició del Fes-Tecletes al parc Saavedra. Foto: cedida.
Laia Poblado
Laia Poblado
Comunicadora audiovisual
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here