15.5 C
Província de Tarragona
Dimarts, desembre 7, 2021

Us convidem al concert de Kepa Junkera

Imatge promocional de Kepa Junkera. Foto: cedida.

El cantautor basc Kepa Junkera, acompanyat de diversos artistes tarragonins, presenta a Tarragona el seu darrer àlbum Fok, un disc en català que ha treballat des del profund respecte i amb llibertat creativa.

L’actuació tindrà lloc aquest diumenge 16 de setembre a les 20,30 h al Teatre Tarragona

Les cançons que presenta Junkera són una combinació musical en què les trikitixes, panderetes, irrintzis i txalapartes es barregen amb els sons de tarotes, gralles, ximbombes, cordes, panderos quadrats, flautes, gaites… una experiència única i irrepetible que varia a cada concert amb la presència del teixit cultural de la ciutat on actua, que hi aporta el seu valor afegit.

En el cas de Tarragona, Junkera comptarà amb la participació dels següents músics i entitats:

  • Bastoners de l’Esbart Santa Tecla.
  • Grallers Tocaferro.
  • Grallers Els Bordons.
  • Guillem Anguera (acordió diatònic).
  • Francesc Sans (sacaire).
  • Olga Pes (cantant).
  • Ball del Patatuf.
  • Coral Xaloc.
  • Cristina Boixadera (flabiol i tamborí).
  • Ball de Pastorets.

El concert forma part de la programació de Santa Tecla. Gràcies a l’àrea de cultura de l’Ajuntament, disposem d’una entrada doble per regalar a un subscriptor/a del FET a TARRAGONA. Les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores d’aquest dimecres 12 de setembre.

Les entrades del concert es poden adquirir a través del web teatres.tarragona.cat o a les taquilles. L’horari és dimecres d’11 a 13 h, dijous i divendres d’11 a 13 h i de 17 a 19 h. El preu és de 12 euros.

Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here