12.9 C
Província de Tarragona
Dimecres, març 27, 2024

Cinc subscriptors entrevisten el director del ‘Fet’

Els 5 subscriptors que entrevisten el director del FET són, d’esquerra a dreta: Sergi Bru, Mireia Solé, Mònica Llorens, Rosa casanova i Alfonso González. Foto: David Oliete.

Exterior, capvespre d’estiu. Un grup heterogeni de vuit persones seu a la terrassa d’un bar, a tocar de mar. Un d’ells, el Ricard, és el director d’una revista que celebra el cinquè aniversari: FET A TARRAGONA. Els altres són subscriptors fidels, des del primer dia. La reunió té un punt de subversió. Avui l’entrevistador serà l’entrevistat. Durant la conversa el fotògraf capta imatges de la trobada. Una dona rossa, que calla i pren nota, seu amb ells.

UNA PROPOSTA ORIGINAL PER CELEBRAR ELS CINC ANYS AL NÚMERO 31 DE LA REVISTA

Aquests són els personatges de la trobada:

 

RICARD LAHOZ, periodista. Director del FET A TARRAGONA.

MIREIA SOLÉ, filòloga. La més jove del grup. Es dedica a la comunicació digital i a la correcció.

ALFONSO GONZÁLEZ, professor de Dret Internacional a la URV.

MÒNICA LLORENS, enginyera informàtica. Llicenciada en Comunicació Audiovisual.

SERGI BRU, especialista en màrqueting. Fundador de l’empresa Relevance. Arriba més tard. Coses de la Renfe.

ROSA CASANOVA, psicòloga. Apassionada de la fotografia.

DAVID OLIETE, fotoperiodista i publicista. No participa a la conversa, però la immortalitza amb la seva càmera.

ANNA PLAZA, periodista. Calla i pren apunts de manera compulsiva.

(…)

Probablement, aquest és un dels exercicis periodístics més agossarats que ha practicat el FET a TARRAGONA en els seus 5 anys de trajectòria. Una idea del director de la revista: que l’entrevistin els subscriptors per parlar, sense filtres, de com veu el periodisme i la ciutat.

 

Una proposta original que trobareu publicada al número 31 del FET, una edició especial de 72 pàgines per commemorar l’aniversari. Aquest dijous presentem la revista i celebrarem l’aniversari amb la festa que hem preparat al Tinglado 1 del Moll de Costa. Hi esteu tots convidats!!!

El periodisme de qualitat, rigorós i contrastat, necessita del suport dels lectors. Per això et convidem a ser del FET per només 30 euros l’any. Rebràs les revistes còmodament a casa i formaràs part d’un club de 600 persones que ja participen d’activitats culturals exclusives.

 

SUBSCRIU-T’HI ARA i aprofita una promoció: el regal d’una samarreta per nen de les festes i d’un exemplar del llibre ‘Francesc Xammar: dignitat i compromís a la perifèria de Tarragona’.

 

A partir d’aquest dijous 13 també trobaràs la revista especial dels 5 anys a Llibreria La Capona, Llibreria Adserà, Cal Matias (Serrallo) i Quiosc El Miracle (Via Augusta, 8).

Anna Plaza
Anna Plaza
Periodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here