22.8 C
Província de Tarragona
Dijous, juliol 25, 2024

Us convidem a l’estrena de la temporada de l’OCM

El pianista Alexander Melnikov.

L’Orquestra Simfònica Camera Musicae estrena nova temporada al Teatre Tarragona. Aquest dissabte 13 d’octubre oferirà la primera actuació del curs 2018-2019 amb la companyia del pianista rus Alexander Melnikov.

 

La formació musical, sota la direcció de Tomàs Grau, oferirà un programa amb dues obres:  Rachmaninov 2 i Quadres d’una Exposició, de dos autors russos: Rachmaninov i Mussorgsky. Les composicions són un manifest de com afrontar, mitjançant la creació musical, una adversitat: la depressió o la mort sobtada.

EL CONCERT AMB EL PIANISTA ALEXANDER MELNIKOV ARRIBA AQUEST DISSABTE AL TEATRE TARRAGONA

La presència del pianista Melnikov “és un luxe” per a l’orquestra simfònica de Tarragona, que arrenca així una temporada on ens mostrarà molta varietat sonora. És la sisena temporada consecutiva que l’OCM actual al Teatre Tarragona, que ja ha esdevingut un emblema per continuar desenvolupant el seu projecte musical.

 

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament disposem de dues invitacions per aquest concert. Les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores d’aquest dimecres.

 

Recordeu: el concert de l’OCM amb el pianista Alexander Melnikov tindrà lloc dissabte 13 d’octubre a les 21 hores al Teatre Tarragona.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here