Carregant ...

Us convidem a ‘El fantasma de Canterville’ amb Joan Pera

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Fotografia promocional amb tot el repartiment del muntatge El fantasma de Canterville. ACN

‘El fantasma de Canterville’ de Joan Yago, basada en el conte original d’Oscar Wilde, és l’espectacle que obre la temporada teatral 2018-2019 al Teatre Tarragona. La representació tindrà lloc aquest divendres 19 d’octubre a les 21 hores.

El muntatge, sota la direcció de Josep Maria Mestres, compta amb un llista d’actors i actrius molt destacada que encapçala Joan Pera i que inclou Pep Sais, David Olivares, Betsy Túrnez, Elisabet Casanovas i Òscar Castellví.

L’ESPECTACLE ARRIBA AL TEATRE TARRAGONA AQUEST DIVENDRES 19 D’OCTUBRE A LES 21 H

L’adaptació del clàssic d’Oscar Wilde situa l’acció en un castell anglès en venda, que acollirà la trobada entre el món immaterial d’un lord anglès del segle XVI i una moderna família nord-americana del segle XX. La comèdia destaca per un diàleg ple d’ironia i de crítica a la societat de l’època.

‘El fantasma de Canterville’ inaugurarà la nova ‘Col·lecció Teatres Tarragona’ que posarà a disposició del públic el llibret amb el text de l’obra. Arola Editors, Repsol i l’Ajuntament coediten aquestes noves publicacions que es podran adquirir al mateix teatre el dia de la representació a un preu de 5€.

REGALEM DUES ENTRADES PER VEURE EL CLÀSSIC D’OSCAR WILDE

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament tenim un obsequi per als subscriptors de la revista FET a TARRAGONA: una entrada doble per a ‘El Fantasma de Canterville’ que sortejarem entre les persones interessades.

Heu d’enviar un correu a subscripcions@fetatarragona.cat al llarg d’aquest dimecres 17 fins a les 22 hores.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *