Carregant ...

Us convidem a l’espectacle que obre el Festival Teatre Màgic

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Addaura Teatre porta als escenaris l’obra Embrossa’t.

Un espectacle per a tota la família inaugurarà el Festival Teatre Màgic aquest dissabte 3 de novembre a les 18 h al Teatre Tarragona. Es tracta d’un muntatge de teatre visual a càrrec de la companyia Addaura que recrea l’imaginari de Joan Brossa, el poeta avantguardista català més important del segle XX.

L’espectacle es titula ‘Embrossa’t’ i barreja dansa, màgia, titelles, projeccions i ombres. Es tracta d’una explosió creativa en moviment sense perdre el significat que l’autor volia transmetre en cadascuna de les seves obres. Tot el procés de creació artística ha comptat amb el suport i l’assessorament de la Fundació Joan Brossa.

UN MUNTATGE SOBRE L’OBRA DE JOAN BROSSA INAUGURA EL FESTIVAL EL DISSABTE 3 DE NOVEMBRE

L’espectacle -finalista als Premis Max 2018 en la categoria a millor espectacle per a públic infantil, juvenil o familiar- està inclòs dins del 12è Festival Internacional Teatre Màgic que impulsa el tarragoní Mag Gerard i que es desenvoluparà al llarg del mes de novembre en diferents sales de la ciutat.

Gràcies als organitzadors del certamen, tenim un obsequi molt especial per als subscriptors del FET a TARRAGONA: sortegem 8 invitacions entre dos lectors de la revista (4 invitacions cadascú) perquè puguin gaudir en família -petits i grans- d’aquest muntatge.

Les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 h d’aquest dimarts 30 d’octubre.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *