Advertisement Advertisement Advertisement
18.3 C
Província de Tarragona
Divendres, març 24, 2023

Us convidem al concert dels 25 anys de la BUMT

Components de la Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona en un concert recent. Foto: BUMT.

La Banda Unió Musical de Tarragona continua celebrant el seu 25è aniversari i divendres que ve, 9 de novembre, oferirà un concert especial amb motiu de Santa Cecília al Teatre Tarragona. Al concert  participaran les tres formacions de l’entitat: la BigBand BUMT (el grup d’adults), la Banda Juvenil i la Banda Simfònica.

 

Cada any, en aquest concert, es dona la benvinguda amb un pin de l’entitat als nous músics de la Banda Simfònica. Aquest any, en motiu del 25è aniversari, també es farà el lliurament dels pins de plata als músics que compleixen 25 anys a la Banda.

 

L’acte servirà per fer públic i oficial el relleu a la batuta de la banda juvenil, que aquest curs 2018-2019 compta amb un nou director al capdavant.

LES TRES FORMACIONS DE L’ENTITAT ACTUARAN DIVENDRES 9 AL TEATRE TARRAGONA

El concert del 9 de novembre s’afegeix a altres actuacions especials de celebració que l’entitat tarragonina ha dut a terme aquest any, entre les quals destaca la que va protagonitzar amb la Banda Simfònica de Reus el passat mes de juliol.

 

Al FET a TARRAGONA disposem de dues invitacions per al concert de la BUMT de divendres 9 de novembre a les 21 hores al Teatre Tarragona. Les persones interessades han de ser subscriptores de la revista i han d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores de dilluns 5.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here