9.4 C
Província de Tarragona
Dimecres, abril 24, 2024

L’actriu Mercè Rovira torna a casa amb ‘Equus’

Rovira, en una de les imatges promocionals d’Equus.

L’actriu tarragonina Mercè Rovira torna aquest dissabte, 10 de novembre, a la seva ciutat per presentar la primera versió en català d’Equus, un dels clàssics teatrals dels darrers temps, escrit pel dramatug britànic Peter Shaffer.

L’obra, que es representarà al Teatre Tarragona, relata la història d’un psiquiatra que intenta tractar a un jove adolescent que pateix una patològica fascinació religiosa i sexual pels cavalls.

La tarragonina forma part del repartiment de la primera versió en català del clàssic de Peter Shaffer

Els responsables del muntatge, de gira pel país, són els integants de la companyia Cop de Teatre, amb seu a Vilassar de Dalt, i, segons asseguren, el resultat és un cant a la llibertat que ofereix moments d’intensitat poètica, repulsió, jou i acció en el que no deixa de ser un retrat naturalista de la nostra pròpia societat.

Rovira interpreta Dora Strang, una dona emocionalment inestable que, amb el seu fanatisme religiós i la seva influència fantasiosa i malaltissa, ha anat enfonsant el seu fill en un deliri demencial. L’actriu local torna a casa després de la seva reaparició a la darrera edició del festival Tarraco Viva, on va donar vida a Aspàsia de Milet.

Regalem una entrada doble per veure l’obra, aquest dissabte, 10 de novembre, a les 21 hores

La representació començarà a les 21.00 hores i, gràcies a Cop de Teatre, el FET a TARRAGONA regala als subscriptors de la revista una entrada doble, que sortejarem entre les persones interessades.

Heu d’enviar un correu a subscripcions@fetatarragona.cat fins les 22 hores d’aquest dijous, 8 de novembre.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here