14.4 C
Província de Tarragona
Dimecres, abril 17, 2024

El llibre dedicat a Xammar es traduirà al castellà

Coberta del llibre publicat pel Centre d’Estudis Històrics i Socials Guillem Oliver del Camp de Tarragona. Foto: David Oliete.

El llibre dedicat a Francesc Xammar es traduirà al castellà. La publicació que signen els nostres companys del FET, Ricard Lahoz i Enric Garcia Jardí, ha tingut una molt bona acollida per part del públic: se n’han exhaurit els primers 350 exemplars en català i s’ha decidit publicar-ne una versió en llengua castellana.

 

Els primers exemplars en català s’havien esgotat fa unes setmanes i ja se n’ha imprès una segona edició que ha arribat a les llibreries de la ciutat. D’altra banda, la presentació del llibre a La Floresta -el barri on viu des de fa 50 anys el jesuïta Xammar-  i l’interès dels veïns ha comportat la decisió de traduir-lo al castellà.

SURT UNA SEGONA EDICIÓ DEL LLIBRE EN CATALÀ I ES PREPARA DE CARA A SANT JORDI LA VERSIÓ CASTELLANA

Aquesta nova versió de ‘Francesc Xammar i Vidal: dignitat i compromís a la perifèria de Tarragona’ estarà a punt el proper mes d’abril i es tornarà a presentar en públic a La Floresta en el marc de la setmana cultural que organitza l’associació de veïns abans de Sant Jordi.

 

El capellà és una persona molt estimada i valorada al barri, com ja es va demostrar el dia de la primera presentació del llibre al local social. A punt de fer 85 anys, Francesc Xammar continua ajudant les persones més vulnerables, celebrant missa cada diumenge a la singular capella de La Floresta, i promovent accions i projectes del comitè Oscar Romero a l’Amèrica Central.

 

La traducció al castellà és una iniciativa promoguda pels propis veïns que ha estat molt ben acollida pel Centre d’Estudis Històrics i Socials Guillem Oliver, editors de la publicació. De fet, el llibre dedicat a Xammar és el número 22 de la col·lecció que publica aquesta entitat des de fa anys. El Servei de Publicacions de la URV també participa en la iniciativa.

Acte de presentació del llibre al local social del barri de La Floresta. Foto cedida.
Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here