18.8 C
Província de Tarragona
Dijous, juny 20, 2024

Una revista per riure (i reflexionar)

Portada del número 32 del ‘Fet a Tarragona’. Autor: David Oliete.

Fer riure. Els artistes que s’hi dediquen professionalment mereixen la nostra atenció al número 32 del FET a TARRAGONA. Pallassos, clowns, mags i actors de carrer són els principals protagonistes de la revista que aquesta setmana surt al carrer i que presentem en públic aquest dimecres 14 de novembre a les 19.30 h. al vestíbul del Teatre Tarragona.

 

El nas vermell, que tan bé simbolitza aquest col·lectiu d’artistes, és la imatge que ha triat David Oliete per il·lustrar la portada del FET. Un nas que omple de somriures i bones històries el dossier de vint pàgines de la revista: sis reportatges i entrevistes que hem elaborat Albert Ollés, Anna Plaza, Eloi Tost, Laia Poblado i qui signa aquest article.

US CONVIDEM A PASSAR UNA ESTONA DIVERTIDA A LA PRESENTACIÓ DEL FET 32: AQUEST DIMECRES AL TEATRE TARRAGONA

A l’acte de presentació de la revista riurem amb aquests artistes, un col·lectiu que transmet energia i bon rotllo, sigui en una carpa de circ, un teatre, un hospital o un escenari a l’aire lliure.  Amb ells farem una foto de grup, coneixerem les seves experiències i explicarem els seus projectes i anhels.

 

Al FET 32 publiquem altres històries interessants com les que protagonitzen dos joves ballarins de Tarragona, que han començat aquí la seva formació i que s’han vist obligats a agafar les maletes per treballar fora. Són l’Aleix Mañé i l’Orión Picó. El seu testimoni ens ha de fer reflexionar, de nou, sobre el talent i el potencial artístic de la ciutat que fuig i, potser, no torna.

 

A l’acte del Teatre Tarragona tindrem temps per saludar la feina de la Fundació Topromi i elogiar la constància d’atletes no professionals que fa 25 anys que participen a la Mitja Marató de la ciutat. Coneixerem l’espai preferit de l’escriptora Coia Valls i la imatge estimada del fotògraf Jordi Brú. I descobrirem la cara més fosca i amagada de Tarragona: el barraquisme en ple segle XXI, en una zona de l’extraradi.

 

Us convidem a la presentació del FET 32 al vestíbul del Teatre Tarragona, un acte que realitzem amb la col·laboració de l’equip tècnic de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona. Recordeu: aquest dimecres 14 a les 19.30 hores. (Us recomanem que veniu uns minuts abans de l’inici de l’acte).

 

Subscriptors i llibreries

 

 

També us convidem a sumar-vos a la comunitat del FET, si encara no en sou subscriptors. Cliqueu aquí i aquesta setmana us portarem a casa l’últim número i descobrireu els avantatges de formar part d’aquest club format per més de 600 amics i amigues.

 

D’altra banda, la revista arriba també aquest dimecres a quatre punts de venda: Llibreria La Capona, Llibreria Adserà, Cal Matias (Serrallo) i Quiosc El Miracle (Via Augusta, 8).

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here