Carregant ...

Una divertida i simpàtica presentació del FET 32

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Els Pallapupas han estat presents a la presentació de la revista. Foto: Pixelmoreno

Un escenari del revés, uns mestres de cerimònies de nas vermell, una pissarra que es guixa sola. La presentació de la revista número 32 del FET A TARRAGONA ha anat acompanyada d’una aroma de diversió, simpatia i il·lusió compartida per grans i menuts. Desenes de subscriptors i amics s’han donat cita aquest dimecres al vestíbul del Teatre Tarragona per gaudir d’una bona estona entre mags, clowns, actors i pallassos.

EL GRUP TOC DE GRESCA I ELS PALLAPUPAS OBREN LA FESTA REBENT EL PÚBLIC ENTRE RIALLES

El nou número de la revista pretén ser un homenatge i posar en valor la tasca dels professionals d’aquesta branca de les arts escèniques, i l’acte per donar-li la benvinguda no podia desentonar. “Tenim moltes ganes de riure, de divertir-nos, i volem saber com ho fan els que s’hi dediquen”, ha presentat el director del ‘FET’, Ricard Lahoz. Aquesta vocació i dedicació per l’art de fer riure és el tema principal del dossier central de la publicació.

Toc de Gresca i Pallapupas va amanitzar la festa. Foto: Pixelmoreno.

“Som els grans invisibles dins el món de l’espectacle i el de les arts escèniques”, ha lamentat David Sancho, membre de la Companyia Passabarret i un dels protagonistes de la nova revista. “Sovint, des de la distància no parem compte del valor que té la nostra feina”, afegeix la clown Nuria García. “El fet de ser dones pallasses sempre fa que ens costi una mica més ser visibles”, completa la també pallassa Marta Renyé. Elles també són part important del número 32 del ‘FET’.

Els artistes van interactuar amb el públic. Foto: Pixelmoreno.

Bromes, jocs, complicitats. L’acte, de caràcter festiu i distès, ha servit de trobada de molts dels protagonistes que conformen els diversos reportatges de la revista. A la maga Judith Trilirí no li tremola el pols a l’hora de sorprendre els assistents amb un truc ben curiós on una pissarra en negre acaba dibuixant una forma escollida a l’atzar. Silenci, aplaudiments. Més d’un encara estem buscant alguna explicació convincent, siguem sincers.

L’acte ha estat molt dinàmic, actiu i participatiu al Teatre Tarragona. Foto: Pixelmoreno

Els Pallapupas de l’hospital Joan XXIII són altres dels convidats a la festa. “Nosaltres treballem amb les emocions a flor de pell, i això és molt especial”, destaquen l’Isaías Antolín i la Kristina Parera, ja sense la bata i el nas vermell. “Una abraçada i un somriure, de vegades, poden arreglar un dia”, afegeixen. Aquesta barreja entre la transmissió d’alegria més desenfadada i el respecte per uns professionals de cap a peus és el leitmotiv no només de l’acte, sinó també del nou número de la revista.

D’esquerra a dreta: Joan Carles Edo, Hèctor de la Salud, Kristina Parera i Isaías Antolín. Foto: Pixelmoreno.

Segueixen arribant curiosos a l’acte. Un matrimoni comenta, sorprès, els primers gags que donen la benvinguda a l’acte. D’altres, aplaudeixen amb els ulls ben oberts i una gran rialla als llavis. I no us penseu que només són els més petits. Reivindicar els nostres pallassos, ja sigui per la via visual o per l’escrita, és reivindicar una branca admirable del teixit cultural de la ciutat.

Judith Trilirí va fer un joc de màgia en directe amb dos nens i quatre exemplars de revistes. Foto: Pixelmoreno.

ELS ARTISTES QUE ENS FAN RIURE LAMENTEN SER ELS “GRANS INVISIBLES DEL MÓN DE L’ESPECTACLE”

Altres artistes escènics com l’Héctor de la Salud i el Joan Carles Edo, del grup Toc de Gresca, també han passat pel micròfon del Teatre Tarragona. “Trobem a faltar un festival de carrer, de pallassos, a Tarragona”, ha reivindicat De la Salud. També han estat presents a la presentació els protagonistes d’altres reportatges de la revista amb gran accent cultural i social, com l’escriptora Coia Valls, el jove ballarí Orión Picó o la directora de la Fundació Topromi, Mari Paz Baena.

L’escriptora Coia Valls és una altra de les protagonistes del FET 32. Foto: Pixelmoreno.

L’acte de presentació del ‘FET’ 32 ha estat un petit tast del que s’amaga entre les seves pàgines, i una nova reivindicació de la cultura, el potencial i el valor de moltes històries anònimes que sovint passen desapercebudes a Tarragona. Que la reflexió i els somriures d’aquest dimecres s’allarguin mentre gaudiu del nou número de la revista!

El ballarí Orión Picó ens va explicar la seva trajectòria. Foto: Pixelmoreno.

Recordeu que us podeu sumar al club del FET A TARRAGONA a través d’aquest enllaç, on ja som més de 600 subscriptors, i que la nova revista ja està disponible als establiments LLIBRERIA LA CAPONA, LLIBRERIA ADSERÀ, CAL MATIAS (Serrallo) i QUIOSC EL MIRACLE (Via Augusta, 8).

Aquí us deixem una galeria de fotos de l’acte d’aquest dimecres:

Molts dels protagonistes de la revista han participat en l’acte de presentació. Foto: Pixelmoreno

Maria Paz Baena, directora de la Fundació Topromi. Foto: Pixelmoreno.

Judit Trilirí, maga. Foto: Pixelmoreno.

Nuria García i Marta Renyer, clowns. Foto: Pixelmoreno.

David Sancho, director de la companyia Passabarret. Foto: Pixelmoreno.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *