22 C
Província de Tarragona
Dimecres, maig 29, 2024

Us convidem a gaudir de l’òpera Falstaff

Torna la temporada d’òpera al Teatre Tarragona de la mà del Cor Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès. Aquest diumenge 25 de novembre a les 18 hores es representarà ‘Falstaff’, una commedia lirica en tres actes, que segueix un llibret d’Arrigo Boito amb les adaptacions de les obres Les alegres comares de Windsor i Enric IV de William Shakespeare.

 

Estrenada al Teatre de l’Scala de Milà el 1894, es considera l’última òpera bufa. És una brillant mostra de la música de Giuseppe Verdi. La seva darrera òpera, el seu testament musical.  L’acció es desenvolupa a Windsor (Anglaterra) al començament del segle XV. L’òpera descriu les febleses humanes i narra les males passades que dues poderoses burgeses li juguen al protagonista, Falstaff.

L’OBRA DE VERDI ES REPRESENTARÀ AQUEST DIUMENGE AL TEATRE TARRAGONA

Disposem de dues entrades per regalar als subscriptors del FET a TARRAGONA. Les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat al llarg d’aquuest dijous 22 de novembre.

 

Recordeu que l’òpera es representarà diumenge 25 a les 18h al Teatre Tarragona.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here