12.5 C
Província de Tarragona
Dilluns, novembre 29, 2021

Us convidem al nou concert de Camera Musicae

Imatge promocional del concert de l’OCM amb la viol·loncelista Mariona Camats.

Gran concert previ a Nadal de l’Orquestra Simfònica Càmera Musicae. El Teatre Tarragona en serà l’escenari el proper dissabte 22 de desembre a les 21 hores. De la mà de la jove viol·loncelista Mariona Camats, la formació oferirà un concert basat en obres d’Haydn i Mozart.

 

Càmera Musicae interpretarà un concert que Haydn va escriure entre 1791 i 1795 però que romangué desaparegut durant gairebé 200 anys. L’altra peça destacada és la simfonia núm. 29 de Mozart, una obra on es mesclen de forma magistral les virtuts de la música de cambra i la simfònica.

HAYDN I MOZART SÓN ELS PROTAGONISTES DEL CONCERT DEL PROPER DISSABTE A LES 21 H.

Els dos compositors van mantenir una excel·lent relació al llarg de les seves vides. Es felicitaven i s’alegraven dels mèrits de l’altre i van reconèixer l’autoritat de Bach en considerar-lo com un dels compositors més grans del Barroc. Al concert de divendres, l’OCM interpretarà Selecció de Corals a 4 veus de J.S.Bach.

 

La jove Camats va guanyar el 2016 la beca Pau Casals i toca un violoncel que va pertànyer a aquest mestre de la interpretació. El concertino director és Joel Bardolet.

Gràcies a l’àrea municipal de Cultura, disposem d’una entrada doble de regal per a un subscripor/a del FET a TARRAGONA. Les persones interessades han d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores d’aquest dimecres 19.

Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here