9.4 C
Província de Tarragona
Dissabte, abril 20, 2024

Comença l’any regalant el ‘Fet’

Portada del número 32 del ‘Fet a Tarragona’. Autor: David Oliete.

El 2019 celebrarem el sisè aniversari del FET a TARRAGONA i haurem consolidat el projecte d’un grup de periodistes que aposten per la qualitat i per la cocció a foc lent de grans reportatges i entrevistes, en contrast amb la immediatesa i els titulars fàcils a la xarxa.

 

Després d’una trajectòria de cinc anys que ens avala i de sumar 620 subscriptors, et convidem a regalar el FET a un amic/amiga o familiar que també cregui en el bon periodisme i en el potencial de la gent que fa coses per la ciutat.

 

Aquests dies, regala el FET de tot el 2019 per només 30 € i el nou subscriptor rebrà com a obsequi el número especial commemoratiu del cinquè aniversari de la revista.

Fer el regal

Posa-hi les teves dades personals i les de qui rep l’obsequi. En l’apartat de l’adreça, indica la de la persona que a partir d’ara se suma a la comunitat d’amics del FET.

 

Portada del número 31 de la revista ‘Fet a Tarragona’, especial 5 anys, que regalem als nous subscriptors. Foto: David Oliete.

El nou subscriptor, com la resta, podrà participar de totes les activitats culturals exclusives que anirem organitzant al llarg del 2019. La primera està prevista per a principis del mes de febrer.

 

L’últim any hem realitzat visites guiades a la vil·la romana dels Munts, la Casa Castellarnau, el Teatre romà, l’exposició de pintura holandesa al CaixaForum, el Circ romà i l’exposició de síntesi del Museu Nacional Arqueològic instal·lada al Tinglado 4 del Port.

 

Aquí en teniu una mostra en fotografies:

Una trentena de persones han seguit amb interès la visita comentada a l’exposició del CaixaForum Tarragona. Foto: Ricard Lahoz.

Festa del cinquè aniversari al Tinglado 1. Foto: Pixelmoreno.
Foto de grup de tots els subscriptors del FET que han realitzat la visita al teatre romà. Foto: Ricard Lahoz.
Joaquin Ruiz de Arbulo, enmig del grup de subscriptors del ‘Fet a Tarragona’ en la visita a la vil·la romana dels Munts. Fotos: Ricard Lahoz i Anna Plaza.
Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here