25.2 C
Província de Tarragona
Divendres, juliol 19, 2024

Us convidem a gaudir de ‘Carmina Burana’

Imatge promocional de Carmina Burana a càrrec de l’Orquestra Simfònica Càmera Musicae.

Una orquestra simfònica, una massa coral gran i un grup de solistes de primer nivell a l’escenari del Teatre Tarragona. L’any 2019 arrenca amb força al principal escenari tarragoní: ‘Carmina Burana’, amb la participació de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae; la Coral de la URV; el Cor de la Federació Catalana d’Entitats Corals; la soprano Sara Blanch, el contratenor Falvio Ferri-Benedetti i el baríton Toni Marsol.

 

Sota la direcció de Josep Caballé Domènech, la cantata escènica més famosa de la música occidental es representarà dos dies a Tarragona: divendres 18 i dissabte 19 de gener a les 21 hores. ‘Carmina Burana’ és una col·lecció de cants dels segles XII i XIII, 24 poemes medievals trobats l’any 1803 en un monestir benedictí alemany.

DISPOSEM D’UNA ENTRADA DOBLE PER AL CONCERT DE DIVENDRES 18 AL TEATRE TARRAGONA

Gràcies a l’àrea municipal de Cultura, disposem d’una entrada doble per al concert de divendres 18 a les 21 hores. L’obsequi el sortejarem entre els subscriptors del FET a TARRAGONA que hi vulguin assistir. Les persones interessades han d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores d’aquest dimecres 16 de gener.

 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here