26.4 C
Província de Tarragona
Dissabte, agost 13, 2022

El ‘Fet’ es posa en mans de dones

Les mans de dues dones, d’edats diferents, seran les protagonistes de la imatge de la portada del FET 33 que prepara David Oliete.

La revista FET a TARRAGONA enceta el 2019 amb un número especial i diferent. El protagonitzen més de 50 dones que viuen i/o treballen a la ciutat. No hi trobareu cares conegudes pel gran públic, però sí hi descobrireu perfils singulars i trajectòries plenes d’esforç, lluita, sensibilitat, superació, generositat, compromís i professionalitat.

 

Al llarg de cinc anys hem procurat mantenir des del FET una mirada no sexista de la realitat que ens envolta i normalitzar la presència de les dones a la revista. Les protagonistes d’aquesta publicació amb accent femení serien infinites, així que hem delimitat la majoria de les històries al voltant de l’eix de la igualtat d’oportunitats en el món laboral i el de la formació.

MÉS DE 50 DONES EXPLIQUEN A LA REVISTA TRAJECTÒRIES PLENES D’ESFORÇ, SUPERACIÓ I GENEROSITAT

Us avancem que a les pàgines de la revista coneixereu dones que treballen en ambients molt masculinitzats i altres que treballen en ambients totalment feminitzats. Dones que lideren equipaments culturals. Dones que fan recerca a la universitat i companyes que hi han arribat a estudiar en circumstàncies molt adverses per raons socials, econòmiques i de raça. Dones interessades acadèmicament per les desigualtats i la violència de gènere i dones que practiquen esport tradicional d’homes. Dones grans que van patir els efectes de la guerra i dones joves que lluiten per la plena emancipació.

 

El número 33 del FET es distribuirà entre els subscriptors a partir del proper dimarts 22 de gener. També a partir de dimecres 23 trobareu la revista als punts habituals: Llibreria La Capona, Llibreria Adserà, Cal Matias (Serrallo) i Quiosc El Miracle (Via Augusta, 8).

LA PRESENTACIÓ DEL ‘FET’ 33 TINDRÀ LLOC DISSABTE 26 DE GENER A LES 12 DEL MIGDIA AL TEATRET DEL SERRALLO

Com hem fet des del primer dia, aquest número també el presentarem en un acte públic. Però aquesta vegada hem decidit innovar i canviar el dia i hora habituals. Per això, us avancem que presentarem el FET 33 el dissabte 26 de gener a les 12 del migdia al Teatret del Serrallo en un acte informal i distès que vol ser un reconeixement a les dones de Tarragona.

Fes-te del ‘Fet’

Aprofitant la sortida al carrer de la primera revista del 2019, us convidem a fer-vos subscriptors del FET per tot l’any. Per només 30 €, rebreu les revistes a casa, podreu guanyar entrades per a espectacles i participar de les activitats culturals exclusives que organitzem per als subscriptors.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here