Carregant ...

Amb ganes d’estrenar el nou passeig marítim

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Aspecte del passeig marítim, aquest diumenge, amb les obres encara no finalitzades. Foto: Ricard Lahoz.

No hi ha hagut inauguració oficial. Les obres no han finalitzat: ni han marxat les màquines ni han retirat del tot les tanques. Encara s’ha pintar, definir i pavimentar el carril bici. Encara s’han de condicionar completament els espais enjardinats. Encara falta enllestir un tros de vorera. Encara falten els detalls finals…

Vorera més ample i zones enjardinades. Falta encara el carril bici. Foto: Ricard Lahoz.

Però tant se val. Els operaris han obert aquest cap de setmana les tanques perimetrals als dos extrems del vial i els tarragonins -tot i no rebre cap invitació formal ni notificació oficial- s’han llençat  amb moltes ganes a conèixer i trepitjar el nou passeig marítim a la platja del Miracle. L’obra impulsada pel Port està, ara sí, a la recta final. De retruc, la passarel·la ha viscut una de les jornades amb més moviment des de la seva obertura.

Els tarragonins han trepitjat per primera vegada el nou passeig. Foto: Ricard Lahoz.

Es notava aquest diumenge que hi ha ganes de gaudir d’un passeig a la vora del mar digne d’una ciutat com Tarragona. Ni el fred ni el vent espantaven els usuaris d’aquests nous 700 metres que enllacen el port esportiu amb la plataforma de ciment del Miracle. En un dia assolellat, gent de totes les edats han pogut estrenar els bancs de seure nous de trinca i la nova rampa d’accés a la platja.

Ja està oberta la nova rampa per accedir a la platja. Foto: Ricard Lahoz.

Els operaris tornen a la feina aquest dilluns, però els tarragonins ja han fet un primer tast de l’obra més important projectada a la ciutat per aquest 2019. Un passeig que, com apuntava fa poques setmanes en un altre article al FET, encara deixa més en evidència la gestió lamentable de l’Ajuntament i del govern de l’Estat en la plataforma del Miracle, en un procés de degradació imparable i tancada des de juliol de 2013.

Aspecte cada cop més degradat de la plataforma del Miracle. Foto: Ricard Lahoz.

Encara falta enllestir el conjunt de les obres. Foto: Ricard Lahoz.

El mirador de la passarel·la, aquest diumenge molt transitat. Foto: Ricard Lahoz.

El mini balcó encara està protegit per tanques. Foto: Ricard Lahoz.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *