14.2 C
Província de Tarragona
Divendres, desembre 3, 2021

Visita guiada a l’exposició ‘Robert Capa en color’

Cartell de l’exposició ‘Robert Capa en color’, ara al CaixaForum Tarragona.

La majoria coneixem Robert Capa per les seves fotografies de guerra en blanc i negre, especialment per les que captar durant la guerra civil espanyola. Però aquest fotògraf de prestigi mundial també va utilitzar el color durant bona part de la seva carrera professional i ara, una selecció d’aquestes imatges es poden veure al CaixaForum Tarragona.

 

Robert Capa va començar a treballar amb color cap al 1941 per fotografiar escenes mundanes i hedonistes, un fet que contrastava molt amb els reportatges de guerra que havien dominat els primers anys de la seva trajectòria. Aquesta obra poc coneguda és la que configura ‘Robert Capa en color’, que es podrà veure fins al 21 de juliol.

L’activitat tindrà lloc dissabte 9 de març a les 11 del matí al CaixaForum Tarragona

El fotoreporter hongarès va captar instantànies de dones a la platja, curses de cavalls, estacions d’esquí o personalitats famoses. Publicades llavors en revistes femenines o de viatges, la majoria d’aquestes imatges no van veure mai la llum fins a dates recents. L’exposició que ha arribat a Tarragona permet descobrir com Capa va integrar la foto en color durant les dècades de 1940 i 1950.

 

Gràcies al CaixaForum Tarragona, el FET ofereix als seus subscriptors una visita guiada i gratuïta a ‘Robert Capa en color’. L’activitat indrà lloc aquest dissabte 9 de març a les 11 del matí.

 

Els subscriptors interessats han d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat

Les places són limitades.
Si et vols sumar al club de subscriptors del FET, clica aquí i aprofita els avantatges del bon periodisme i l’aposta per la cultura.

Una de les imatges de Capa a l’exposició. Foto: CaixaForum.
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here