13.5 C
Província de Tarragona
Dilluns, març 25, 2024

Presentem el ‘Fet’ 34 al vestíbul del Teatre Tarragona

Composició de dues imatges, una d’Anton Roca (1976), i una altra de David Oliete (2019). Autor: David Oliete.

La plaça Imperial Tarraco el 1976 i el 2019. Una composició de dues imatges il·lustra la portada del número 34 del FET, que aquesta setmana surt al carrer. Ha canviat prou Tarragona els últims 40 anys? Aquesta és la pregunta principal que ens plantegem en aquest número que vol commemorar les primeres eleccions municipals democràtiques celebrades el 3 d’abril del 1979.

T’HI ESPEREM AQUEST DIMARTS 12 DE MARÇ A LES 19,30 H. AMB UN MUNT DE CONVIDATS

És evident que la ciutat ha viscut una profunda transformació al llarg d’aquestes dècades, però fins a quin punt? N’és suficient? Mirem de respondre aquestes i altres preguntes a través de diversos reportatges que signen Esteve Giralt, Toni Cabanillas, Anna Plaza i Eloi Tost i de les fotografies de David Oliete que també ha realitzat diverses composicions per comparar imatges actuals amb altres de finals dels anys 70.

La revista la presentem en públic en un acte obert a tothom aquest dimarts 12 de març a les 19,30 hores al vestíbul del Teatre Tarragona coincidint amb la seva distribució entre els subscriptors. A l’acte participaran diversos protagonistes de la publicació:

 

Anton Roca, que ha fotografiat l’evolució urbanística de Tarragona els últims 43 anys.

Joan Tous i Xavier Climent, arquitectes, i Joaquin Ruiz de Arbulo, arqueòleg, tres dels experts que analitzen al FET el nivell de transformació de Tarragona en aquestes quatre dècades.

Manola Brunet, científica de la URV especialitzada en canvi climàtic. Una tarragonina que presideix la Comissió de Climatologia de l’Organització Meteorològica Mundial.

Bito Fuster, campiona d’Europa i del món de gimnàstica rítima, ha tornat al Gimnàstic amb un projecte educatiu i de voluntariat.

Xavi Mejuto, de l’empresa Itínere, impulsor del mapa de la Tarragona medieval que ha dibuixat Hugo Prades.

Eduard Boada, acompanyat de la família, amb qui repassarem tota una vida darrere el taulell.

 

A la revista publiquem altres reportatges i entrevistes en profunditat. El número 34 del FET a TARRAGONA es distribueix aquesta setmana entre els subscriptors.

Si et vols afegir la comunitat de més de 600 amics del FET,

subscriu-t’hi aquí

i dona suport al periodisme de qualitat que posa en valor la gent que fa coses interessants per Tarragona.

La revista també la trobareu a partir de dimecres a Llibreria La Capona, Llibreria Adserà, Cal Matias (Serrallo) i Quiosc El Miracle (Via Augusta, 8).

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here