10.9 C
Província de Tarragona
Dissabte, desembre 4, 2021

Batecs del món es troben al TEDx Tarragona

Lluís Miquel Hurtado en una imatge recent a l’Iran, acompanyant una família de nòmades. El 18 de maig participarà al TEDx Tarragona. Foto del propi periodista publicada a Twitter.

Lluís Miquel Hurtado és un periodista tarragoní que ara viu a l’Iran, després d’estar-se cinc anys a Turquia i algunes temporades a Síria. Un reporter en estat pur que col·labora en diversos mitjans de comunicació explicant històries de llocs recòndits i persones anònimes.

 

Hurtado tornarà a la seva ciutat el proper dissabte 18 de maig per participar a la cinquena edició del TEDx Tarragona. Ell serà un dels 9 oradors que presentaran les seves idees al voltant del tema ‘Batecs’ en el marc d’una jornada amb més activitats que tindrà lloc al Palau de Congressos.

9 professionals de diferents àmbits participaran a la trobada del dissabte 18 de maig al Palau de Congressos

Per primera vegada, la trobada se celebrarà en dissabte i inclourà activitats com tallers i trobades al matí, a més de les xerrades de la tarda. A més de Lluís Miquel Hurtado, al TEDx Tarragona participaran Neus Roig, Ramon Gras, Beatriz Muñoz, Sani Ladan, Antonio de la Orza, Laia Barbarà, Marta Roqueta i Miguel Angel Hurtado. Professionals de diferents àmbits que pujaran a l’escenari per explicar les seves idees.

 

Els organitzadors volen compartir i difondre aquestes reflexions de “persones que aportaran batecs de diferents intensitats, amb el seu ritme i cadència, i noves visions a la comunitat”. Les presons, el canvi climàtic, les migracions, els abusos sexuals, els nadons robats i la cultura amb perspectiva de gènere són alguns dels temes que els 9 oradors abordaran al TEDx Tarragona.

Presentació del TEDx Tarragona 2019 el passat mes de març al teatre del Magatzem. Foto: Juan Segovia.

Les entrades tenen un preu de 40€ pel dia sencer amb dinar inclòs, i 20€ per assistir a les xerrades de la tarda. Els menors de 25 anys i els majors de 65 anys tenen un descompte del 50%. Aquest és un projecte sense ànim de lucre on ningú dels qui puja a l’escenari ni els organitzadors cobra per fer-ho. Tots els ingressos de les entrades es destinen a la producció de l’esdeveniment. Tota la informació es pot trobar a www.tedxtarragona.com

Obsequi als subscriptors del FET

 

Per als subscriptors del FET a TARRAGONA disposem d’un obsequi de dues entrades dobles per assistir a la jornada completa. Si us interessa, envieu un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 22 hores d’aquest dijous 9 de maig.

Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here