Advertisement Advertisement
21.1 C
Província de Tarragona
Dijous, setembre 28, 2023

Us convidem a l’espectacle de circ i teatre ‘Rhumans’

Una imatge de l’espectacle ‘Rhumans’. Foto: cedida.

Una combinació de circ i teatre arriba aquest proper diumenge al Metropol. La Companyia Rhum & Cia. presenta l’espectacle ‘Rhumans’ dirigit per Jordi Aspa i amb la interpretació de Joan Arqué, Roger Julià, Pep Pascual, Mauro Paganini i Piero Steiner.

 

Es tracta d’un gran muntatge amb música en directe interpretat per uns artistes que saben seduir al públic i agraden a petits i grans. Un espectacle per a tota la família amb històries surrealistes i divertides, però que també convida a reflexionar sobre la figura del pallasso.

La representació arriba al Metropol diumenge 2 de juny a les 18 hores

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, disposem de dues localitats per regalar a un subscriptor/a del FET a TARRAGONA. Les persones interessades en el sorteig han d’enviar un correu a l’adreça  subscripcions@fetatarragona.cat  abans de les 22 hores d’aquest dimecres 29 de maig.

 

Recordeu: ‘Rhumans’ es representa diumenge 2 a les 18 hores al Teatre Metropol.

 

Anna Plaza
Anna Plaza
Periodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here